Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÜDV NÁLUNK BYBI!

ÜDV NÁLUNK BYBI!

Aki jártas a 'Clean Beauty' világában, annak nem kell bemutatni ezt a márkát! Évek óta ikonikus szereplője ennek a szegmensnek, természetesen megérdemelten. Egy igazi szerelem márka, melyet 2 tudatos nő alapított és fektette bele minden szenvedélyét. A természet hatékonyságát töltik bele kis üvegcsékbe, 100% vegán és állatkísérlet-mentes bőrápolási termékeket alkotnak.

Az alapítók Elsie és Dominika a saját konyhájukban kezdték, ahol kezdetben aprólékosan kidolgozták a szépségápolási recepteket, erőteljes természetes összetevőkkel. Az alapítók ma már publikált szerzők, szakképzett formulázók és vállalkozók, akik utat törnek a klímatudatosság előtt, az összetevőktől kezdve a gyártáson át a csomagolásig. Az Egyesült Királyságban elismert vélemény vezérek és innovátorok a Clean Beauty világában.

Szuper tudományos formulákkal dolgoznak, melyek gazdagok természetes vitaminokban és antioxidánsokban, így hatékony és látványos eredményeket érhetsz el a bőrödön.

A márka egy alapanyag magjától a polcra kerülésig minden folyamatra figyel, szuper elkötelezettek a bolygónk és a lehető legkisebb környezeti lábnyom mellett. Alacsony CO2 kibocsátású folyamatokat alkalmaznak a teljes ellátási láncukban. Segítenek megőrizni a bőröd és a bolygónk egészségét, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd bármilyen tekintetben.

A szuper népszerű boosterek

A boosterek igazán különleges tagjai a bőrápolóknak. A BYBI boostereket természetesen azzal a céllal alkották meg, hogy valami kiemelkedően plusz ápolással turbózzák fel a napi arcápolási rutinod. Szabad használhatók magukban de keverheted a nappali és éjszakai krémedbe is. Nagyon különböző bőrproblémára nyújtanak megoldást, de egy közös bennük; a márka a megalkotáskor is mindenek előtt a fenntarthatóságot preferálta. 

Bakuchiol booster 

A BYBI best seller terméke, amelyet az egyenetlen és fakó bőr feltöltésére és regenerálására terveztek. A benne található bakuchiol a retinol gyengéd, természetes alternatívája, nem csoda, hogy a kereslet világszerte növekszik. Az Indiában őshonos babchi növény magjából nyert bakuchiol az utóbbi időben negatív sajtóvisszhangot kapott, ami abból a tényből ered, hogy a babchi növényt (egyes vélemények szerint) veszélyeztetett fajként tartják számon. A BYBI-nál 2018 novembere óta használják a bakuchiolt, és az indiai partnerükkel együttműködve biztosítják, hogy az általuk használt babchi magokat fenntartható betakarítási gyakorlatok révén szerezzék be, amelyek célja a babchi növény folyamatos fennmaradásának biztosítása a vadonban. Új kutatásokba való befektetéssel a babchi magok felhasználásának javítására törekszenek, hogy a magonkénti olajtermelés 60%-ról 90%-ra emelkedjen, ami kevesebb magot és kevesebb hulladékot eredményez.

Strawberry epermag olaj booster

100% hidegen sajtolt epermag olajat tartalmaz. Az omegákkal és ellagsavval (erős antioxidáns) teli epermagolaj segít hidratálni és nyugtatni, segít növelni a nedvességtartalmat és rendkívül puhává varázsolni a bőrt. Az epermag olajat az Egyesült Királyságból szerzik be, a gyümölcslégyártásból származó hulladék felhasználásával. Az egyébként kidobásra ítélt magokat összegyűjtik, majd hidegen sajtolják.A hideg sajtolás az olaj kinyerésének olyan módszere, amely nem csak azt biztosítja, hogy a magok tápanyagtartalma érintetlen maradjon, de hő felhasználása helyett az olajat zúzással nyeri ki. Ezért ez nagyon alacsony CO2 kibocsátású olajkivonási módszer.

Blueberry áfonyamag olaj booster

Napi védelmet nyújt a kék fény ellen Az áfonyaolaj antioxidánsokban gazdag, táplálja és hidratálja a bőrt. Az eper boosterhez hasonlóan az áfonya boosterben használt magokat is a gyümölcslégyártó ipar hulladékából hasznosítják újra. Ezeket is az Egyesült Királyságban hidegen sajtolják, ami azt jelenti, hogy az áfonya tápértékét maximalizáljuk, miközben a bolygóra gyakorolt hatása minimálisra csökken.

Booster palackjai szintén üvegből készülnek, amely egy végtelenül újrahasznosítható anyag.

Próbáld ki most a BYBI csodás termékeit bevezető akcióban! >>>

(Az akció 2022.07.05-10-ig tart, a készlet erejéig!)

 

Az oldal tetejére