Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SALT&STONE - TRENDI FÉNYVÉDELEM LOS ANGELESBŐL

SALT&STONE - TRENDI FÉNYVÉDELEM LOS ANGELESBŐL

Az igazán aktív bőrápolóknak! A márka az igazai los angelesi életmódot szeretné átadni; hőség, napfény, homok, pálmafák, nagyváros, tenger és kövek! A termékeiket azoknak a tudatos bőrápolóknak alkották meg, akik aktív, nagyvárosi életmódot folytatnak és fontos nekik a bőrük védelme. A fényvédők a legizzasztóbb körülmények között is tökéletesen teljesítenek, miközben támogatják a bőr természetes folyamatait. 

A tengertől az aktív életmódig

A márka vezérfonala az, hogy a természete és a bőrápolás tudománya tökéletesen kiegészíti egymást. Minden formulán kiemelkedő szakemberek dolgoznak, gondosan kiválasztott összetevőkkel. A formulákat a legnehezebb körülményekhez alkotják, hiszen egy mozgásban lévő test fokozott körülményeknek van kitéve. Igyekeztek olyan termékeket alkotni, amelyeket univerzálisan használhatnak a fogyasztók vagy akár egy család minden tagja. Minden bőrtípusra, uniszex, minden körülmény között és minden aktivitás közben helyet állnak. 

Az aktív és egészséges életmódot hirdeti, együtt és harmóniában a természettel! 

A természettel harmóniában

Az összetevők felhasználásánál az óceánhoz fordultak. Hiszen az óceánokban található a világ legváltozatosabb élő rendszere, az algák. Ezeket kombinálják más bőrápoló összetevőkkel, minden bőrproblémára. Az algák erős antioxidánsok, bioaktív vegyületek, így szépen támogatják a bőr természetes megújító folyamatait, regenerációját. A formulák könnyűek, nem zsírosítanak és nem tömítik el a pórusokat. Kényelmes érzetet biztosítanak viselésük közben. A fényvédelemről a nem-nano cink-oxid gondoskodik, ez a fizikai fényvédő korall-barát, így nem pusztítjuk a tengerek élővilágát fürdőzés vagy vízi sportolás közben sem. Természetesen minden Salt&Stone termék állatkísérlet-mentes. 

Fenntarthatóság

A márkához hozzátartozik a természet végtelen szeretete és védelme, így kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy minél kisebb környezeti lábnyomot hagyjanak. A termékek csomagolása újrahasznosítható műanyag, melyet az óceánokból származó hulladék műanyagból állítanak elő. A műanyagok másik formája a cukornádból készült csomagolás, ami biológiailag lebomló. A termékek gyártásához megújuló nap- és szélenergiát használnak.

Küldetésük, hogy olyan biztonságos formulákat hozzanak létre, amelyek rendkívül hatékonyak és messze felülmúlják azt, amit a természetes bőrápolástól elvárhatunk. Termékeiket szintetikus illatanyagok, szulfátok, szilíciumok, petrolkémiai anyagok, parabének, ftalátok, mesterséges színezékek nélkül készítik el.

Próbáld ki most a márka csodás fizikai fényvédőit bevezető kedvezménnyel >>>

(Az akció 2022.06.28-07.03-ig tart a készlet erejéig!)

Az oldal tetejére