Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsony az Evolve Beauty szerint

Karácsony az Evolve Beauty szerint

Béke, öröm, szeretet, ünnep! Az Evolve ezekkel a jelzőkkel képzelte el a 2021-es karácsonyát. Ilyenkor a legfontosabb az, hogy a választott ajándékoknak valóban legyen jelentése és értéke. Az Evolve maximalista hozzáállása és a fenntarthatóság iránti elkötelezettsége idén is meghozta a gyümölcsét, hiszen olyan szetteket alkottak meg, amiről még garantáltan nem hallottál!

Az ünneplésnek a csodás oldala mellett, van egy kevésbé szép oldala is, ami évről évre egyre aggasztóbb helyzetet teremt. A karácsonyi időszakban az egy főre jutó hulladék, főleg a papír mennyisége annyira megnő, hogy szó szerint a Földet is becsomagolhatnánk vele. A probléma az, hogy ennek a papírhulladéknak a nagy része nincsen megfelelően újra hasznosítva. 

Ha az Evolve gyönyörű karácsonyi szettjeire esik a választásod, akkor ez miatt nem kell aggódnod. Először is ezeket a szetteket már nem kell újra becsomagolni, másodszor a felhasznált papír és karton anyagok újrahasznosítottak és a hagyományos úton újrahasznosíthatók. Minden megvásárolt ajándék szett után egy fát adományoznak, hogy kompenzálják a felmerült CO2 kibocsájtást. De a márkának már ez sem volt elég!

Olyan csomagoló anyagot szerettek volna, ami strapabíró, könnyen alakítható, esztétikus és teljes mértékben lebomló. Hosszan ötletelés után találták meg a Mushroom Packaging nevű céget, ahol egy igazán innovatív módszerrel gyártanak csomagoló anyagokat. Kenderből és micélimból, azaz gombafonalak szövedékéből készítik a szettek „dobozát”. A kapott anyag 100%-ban okö, hőszigetelő és vízálló is, egyszóval tökéletes a kozmetikumok csomagolására. A legcsodásabb benne, hogy 45 nap alatt teljes mértékben lebomlik a talajban, a háztartásban is komposztálható.

Ha kíváncsi vagy, hogy készülnek a gomba csomagolások, nézd meg ezt a rövid kis videót! >>>

A környezetbarát ajándékok természetesen a márka best seller arcápolóit rejtik, amelyek mindenki ünnepét bearanyozzák. Minden árkategóriában és minden bőrtípus megtalálhatja a neki megfelelő bőrápolót. A kozmetikumok vegánok és állatkísérlet-mentesek, kiemelkedő organikus alapanyag tartalommal, aktív növényi hatóanyagokkal, minden a saját angliai gyárukban készül, kézzel.

Micsoda csodás ajándékok! Így igazán öröm adni és kapni!

Fedezd fel Te is a márka elbűvölő ajándékait!  >>>

Az oldal tetejére