Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

JOSH ROSEBROOK - A "SELF-MADE" SZÉPSÉGÁPOLÁSI GURU

JOSH ROSEBROOK - A "SELF-MADE" SZÉPSÉGÁPOLÁSI GURU
A márka alapítója már egészen fiatalon kezdett érdeklődni a szépségipar iránt, Josh-nál tényleg igaz, hogy erre született, hiszen mára a bőr- és hajápolási világ egyik legmeghatározóbb alakja. Ikonikus 'clean beauty' márka, amely szinte a semmiből nőtte ki magát, most pedig már nincsen olyan világméretű beauty webshop, ahol ne találkozhatnál Josh termékeivel. Minden terméket átjár a természet és az ember harmóniája, melyet szuper hatékony formulákban alkotnak meg. Büszkék vagyunk, hogy ez a márka is elérhető a kínálatunkban! 

A KEZDETEK

Josh-t 10 éves kora óta érdeklik a hajvágás rejtelmei, egészen korán, a környékbeli gyerekek haját vágva és formázva indult el a fodrász szakma irányába. Pár évvel később a bőrápolási termékek iránti érdeklődése is jelentkezett, amikor is elkezdte az eredményeket figyelni, a címkéket olvasni és rengeteg kérdés merült fel benne a termékeket, összetevőket illetően. Ekkor indult el a kapcsolata a természetes kozmetikumokkal, helyes étkezési szokások kialakításával, a gyógynövények megismerésével, az igazi egészség és szépség között egyensúly megteremtésével.

Josh haj- és bőrápolási szeretete a középiskolában csak fokozódott, mígnem a 20-as éveinek elején az útja egyenesen egy Los Angeles-i kozmetikai iskolába vezetett. Fodrász karrierje virágzott, amikor olyan termékeket keresett munkájához, melyekben különleges, de természetes összetevők vannak, mégis hatékonynak bizonyulnak, viszont nem talált az általa felállított kritériumoknak megfelelőt a piacon. A vágy, az elképzelt termékcsaládra és a természetes összetevők iránt érzett rajongása, valamint a haj- és fejbőr ismeretét felfejlesztette egészen a bőr biokémiájáig, így született meg a gondolat, hogy saját márkát fejlesszen és hozzon létre, végül rögtön az első eredmények megdöbbentőek voltak!

Mai napig nagy szenvedéllyel oktatja és segíti az embereket abban, hogy szebb bőrképük és magabiztosabbak legyenek. Ez az energia továbbra is inspirálja őt minden nap, hogy a leghatékonyabb, legértékesebb termékeket megalkossa, amelyek valós eredményeket hoznak!

Josh márkájának nagy "rajongója" például a híres, brit 'skinfluencer', Caroline Hirons is, akinek legtöbbet használt terméke Josh-tól, a Hidratáló arcpermet.

HARMÓNIÁBAN A SZÉPSÉG ÉS A TERMÉSZET

Josh szerint a nagyszerű bőr és haj alapja, az egészséges test. Szemlélete szerint, az igazán szép bőr, az egészséges fejbőr és a haj nemcsak a professzionális, kiváló minőségű, hatékony kozmetikumoknál kezdődik, amely támogatja és védi az egészséges funkciókat és szerkezetet, hanem mély figyelmet kell fordítani az egész test-lélek egyensúlyára.

Ma egy olyan csapattal dolgozik, amely az iparág vezető természetes kozmetikai vegyészeiből és gyógynövényszakértőiből áll. Együtt ötletelnek, tesztelnek és tökéletesítik a formulákat. Csak akkor osztja meg ezeket az alkotásokat a világgal, ha kompromisszumok nélküli normáiknak megfelel.

A Josh Rosebrook kozmetikumok célja, hogy segítsenek kiemelni a természetes, valódi szépségét Mindenkinek; ennek a legjobb módja a természet növényeinek és gyógynövénykivonatainak tiszta, regeneráló ereje. Ezért alkották meg a tudományosan is bizonyított luxus bőr-, haj- és fejbőr-megoldások egyedülálló sorozatát, az eddigi legnagyobb laboratórium: az Anyatermészet felhasználásával. Emiatt soha, semmilyen körülmények között nem tesztelik termékeiket és alapanyagaikat sem állatokon.

CSAK A MAXIMUM

Kompromisszumok nélküli normáik azt jelentik, hogy a márka minden terméke lelkiismeretesen kidolgozott és csak a legjobb minőségű összetevők felhasználásával készültek. Gondosan válogatják meg az alapanyag beszállítóikat és szorosan együttműködnek azokkal, így képesek biztosítani az összetevők maximális hatékonyságát és frissességét, miközben hűek maradnak az etikus, fenntartható és tisztességes kereskedelmi gyakorlathoz.

A Josh Rosebrook termékek egyedülálló elképzeléseiket képviselik, amelyek segítenek elérni a bőr- és hajápolási célokat. A márka elköteleződése az élénk és sokszínű közösség alkotásában kiemelten fontos, ahol minden egyént tiszteletben tartanak, és a szépség minden formában kifejeződik, magáévá válik. A termékek és ez a közösség együtt képviseli az őszinte elhivatottságukat a természet tiszteletére és egyén szépségének elfogadására.

EGYENLŐSÉG MINDEN EMBERNEK 

A sokféleség, az egyenlőség és az elfogadás áll a Josh Rosebrook márka a középpontjában. Folyamatos inspirációjuk, hogy ezen a bolygón minden embert képviseljenek, tekintet nélkül nemükre, nemi identitásukra, életkorukra, nemzetiségükre, szexuális irányultságukra, méretükre, színükre, vallásukra, családi állapotukra, társadalmi osztályukra és a családi dinamikájukra. Ellenzik a megkülönböztetés minden formáját, és támogatják, hogy minden emberrel mindig tisztességesen és egyenlően bánjanak.

Lépj be zárt FACEBOOK csoportunkba, ha Te is a tiszta és zöld kozmetikumok rajongója vagy! Segítünk Neked tanácsokat adni, mire figyelj a beauty termékek vásárlása során, mit dobj ki a neszesszeredből, hogy a bőröd újra fel tudjon lélegezni! >>> #MYNATURALSKIN - ZÖLDÍTSD KI A BEAUTY CUCCAIDAT! 

Az oldal tetejére