Menü Kosár

Hasznos információk

 

GLS Futárszolgálat

A megrendeléseket a GLS futárszolgálat szállítja ki a vásárlás során megadott címre. Kérjük, hogy a megrendelés során azt a címet add meg, ahol a futár napközben 8-17 óra között elér. A küldemény feladását követően e-mailben kapsz értesítést a kiszállításról, a benne lévő csomagazonosító szám alapján érdeklődhetsz a GLS ügyfélszolgálatán a csomagod kiszállításáról, módosíthatod a kiszállítás dátumát stb. Az ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 1 802-0265. A csomagod útját a www.gls-hungary.com weboldalon követheted nyomon.

Fontos tudni

Fontos, hogy a csomag átvételekor minden esetben ellenőrizd a csomag sértetlenségét. Ha sérült a csomag, akkor kérjük, vetess fel jegyzőkönyvet, amelyben a sérült termékeket is tüntessétek fel! Jegyzőkönyv hiányában sem a GLS futárszolgálat, sem a Kakukkia Kft.nem tudja a sérült csomaggal kapcsolatos reklamációt elfogadni.

A kiszállítás súlykorlátja 40 kg, az efeletti csomagokat megbontjuk, és több csomagban küldjük, valamint a csomag számától függően számlázzuk.

 

Szállítási költség

A szállítási költség a megvásárolt termékek összértékétől függően változik.

15 000 Ft alatt 990 Ft.
15 000 Ft felett a kiszállítás ingyenes.

Legyél a barátunk

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.