Menü Kosár

PURITO

Biztonságos + Tiszta

 

TISZTA ÖSSZETEVŐK ÉS EGÉSZSÉGES BŐR

A 2013-ban alapított márka neve is a tiszta, természetes alapanyagokra utal, mindenféle mesterséges kémiai összetevők nélkül. Náluk a legnagyobb érték maga az egészséges bőr. A PURITO szó a Purify és a To kombinációja, a "Purify" a természetes összetevőket jelenti, amelyekkel biztonságos és káros anyagoktól mentes termékek készülnek. A "To" az alapokhoz való visszatérést jelenti, a bőr károsított védőrétegének helyreállításáról szól. Azért az alapok, mert ahogyan csak egészséges gyökerekkel növekedhet egészséges fa, úgy a bőr egészséges állapota eredményez ragyogó megjelenést. 

Az egyik legtisztább koreai márka lévén EWG Green Level tanúsítvánnyal rendelkezik. Termékeiknél kiemelik a ’10 free system’ tulajdonságot, azaz alkohol-, parabén-, mesterséges színezék-, mesterséges illatanyag-, és még több káros összetevőtől mentesek. Természetesen minden termékük vegán és soha nem tesztelnek állatokon, éltámogatói Best Friend Animal Society állatvédő szervezetnek. 

FENNTARTHATÓ CSOMAGOLÁS

Kicsi, de mégis nagyon fontos lépéseket tettek a fenntarthatóság és környezetvédelem felé. Minden terméküket újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolásba öltöztettek. A gyönyörű, barna karton dobozok 100%-ban lebomlanak, így kímélve Földünket. A befolyó profit egy részét a Korean Federation For Environmental Movement nevű természetvédő szervezetnek adományozzák.  

BIZTONSÁG ÉS ŐSZINTESÉG

A márka megálmodója alapjaiban reformálta meg az akkori koreai márkák jellemzőit. Csalódott abban, hogy a minőség és környezettudatosság helyett, csakis a marketingbe fektetik a pénzt. A PURITO ezt megforítva a kimagasló minőségű alapanyagokra és fenntartható értékekre fókuszál. Ezen értékek mögött egy kiemelkedő kutató és tudományos csapat áll, akik minden terméknél azon dolgoznak, hogy a legérzékenyebb bőrű vásárlók is elégedettek legyenek. A termékek hipoallergének, kemikáliamentesek és nem utolsó sorban megfizethetőek - ez teszi őket egy valóban biztonságos és őszinte alternatívává. 

 


Akció Új

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

Legyél a barátunk

Szűrők

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.

Így ápolja egy kozmetikus popup