Menü Kosár

ONLYBIO

Üdvözlünk az ONLYBIO világában, ahol a fókuszban az fenntartható értékek, a természetesség és az innováció és termékfejlesztés áll a központban!

Most csukd be a szemed és képzeld el a tenger hangjait, a hullámokat, ahogyan a partot csapkodják. Az arany homokon fekszel, a madarak csiripelnek és a fák között lágy szellő lengedez…az, hogy mindez megmaradjon, a mindennapi döntéseinktől függ…ne legyünk közömbösek!

A márka hisz ebben, hogy a legnagyszerűbb dolgok egy kis ötletből születnek, így felállították maguknak a 3 x 100% filozófiáját. Az évek alatt az inspirált minket, hogy minden termékünk 100% természetes legyen, 100% lebomló és/vagy újrahasznosítható csomagolóanyagokból, amit egy 100% „zölden” működő gyárban állítsanak elő. Így született az ONLYBIO!

Ma már, hála a hitüknek és a kitartásuknak már nem csak olyan termékeket gyártanak amelyek hatékonyak, hanem mindenek felett biztonságosak a környezetre. Gyáruk vezető helyet foglal el a modern, környezetbarát kozmetikumok gyártásában, így már több, mint 20 ország piacán jelen van.

Azonban, a legnagyobb erejüket a velük dolgozó és egy hitet valló emberekben látják: a kutatókban, alkalmazottakban és mindenek előtt a vásárlókban. Hisznek abban, ha összefogunk a fejlődésnek nem kell pusztítást is jelentenie. Rajtunk áll, hogy mit hagyunk a gyermekeinkre és ezért tesznek is; támogatják rétek és erdők telepítését, aktívan részt vesznek a környezettudatos oktatás elterjesztésében. A nyersanyagaikat organikus forrásokból szerzik, bevizsgált és minősített termelőktől.

Ha az ONLYBIO-t választod, nem csak egy terméket vásárolsz…egy életfelfogást választasz, ahol a környezet tudatosság nem csak egy reklámszöveg.

Próbáld ki! A Földünkért megéri!

Minden ONLYBIO termék ECOCERT minősített, legalább 99% természetes összetevőből készült, vegán, biztonságosak a felhasználók, babák és kisgyermekek és a környezet számára. Független és megbízható szervek által minősített és bőrgyógyászatilag tesztelt. A csomagolásban is folytatva elveiket, teljesen újrahasznosított és újrahasznosítható.

TERMÉSZETES ÉS ETIKUS

A természetesség és etikusság azt jelenti, hogy a termékek nem tartalmaznak olyan kérdéses anyagokat, amelyek károsak lehetnek az egészségre és a környezetre, például: SLA, SLES, PEG, PRB, GMO, NTA, EDTA, színezékek, szilikonok, parabének, vazelin, ásványi olajok, szulfátok, enzimek, foszfátok, formaldehid, CFC, klór, optikai fehérítők, állati eredetű termékek, mesterséges illatanyagok stb.


Akció Új

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

Legyél a barátunk

Szűrők

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.