Menü Kosár

NURSEM

Intenzív gyerekosztályos ápolóként, az egyik társalapító Antonia műszakja után gyakran, fájó, repedezett, vérző kezekkel jött haza. Ennek oka a folyamatos kézmosás és fertőtlenítés volt, ez hatalmas problémát jelentett neki, hiszen a kis betegekkel csak fertőzésmentesen foglalkozhat. A sérült, repedezett bőrön mikrorepedések keletkeznek, ezek a baktériumok és fertőzések melegágyai. Antonia helyzete 2009-ben olyan súlyossá vált, hogy több héten keresztül nem tudott dolgozni.

Tudván azt, hogy ez a probléma minden nővért érint, Antónia és a férje Jonny elkezdtek a megoldáson gondolkodni. Egy olyan kézkrém ötlete merült fel bennük, ami szuper hatékony és természetes, és a hosszú műszakok alatt is kényelmesen használhatják az egészségügyi dolgozók. 7 évig dolgoztak együtt brit nővérekkel, laboratóriumokkal és a Newcastle Tudományos Egyetemmel, hogy megalkossák a termékekben található terápiás formulákat.

2009 – Antonia és Jonny elkezdett a formulákon ötletelni és dolgozni

2011 – nővérek kis csoportjával éles élethelyzetekben kezdték el tesztelni a formulákat

2018 – tesztek és próbák után a NURSEM a piacra kerül

2018-ban sikeres kampányt indítottak az első gyártás és piacra dobás finanszírozására. Hála a csodás közösségnek és támogatóknak, több, mint 3000 nővér kezén segíthettek. 2019-ben indították el saját weboldalukat és jelentek meg a BOOTS üzleteiben.

Nem kellett kis időnek eltelnie, hogy a NURSEM egy szenvedélyesen támogatott márka legyen, ápolók, betegek, szépségszerkesztők és sokak által. Nem csak azért, mert hiteles és hatékony, hanem mert rengeteget ad vissza a márka a helyi nővér és szülésznő közösségnek.

Az alapítók el voltak ragadtatva az elképesztően sok pozitív visszajelzéstől a termékekről, amelyek átlagosan 4,9 csillagot kapnak az 5-ből, így a vásárlók 99%-a ajánlaná a NURSEM termékeit.

Mi teszi a NURSEM márkát különlegessé?

természetes melléknév

 • a természetben létezik vagy a természetből származik
 • normális vagy várható cselekvés
 • befolyásolás nélkül, autentikusan cselekszik

Minden formula természetes eredetű összetevőkből készül.

Minden NURSEM termék egyedi, hatékony előnyöket biztosít a bőrnek. Egyszerűen a természetes, nyers összetevők előnyeire fókuszálnak. Soha nem kötnek kompromisszumot az összetevők tekintetében, így soha nem találunk erős és káros kemikáliákat, parabéneket, petróleumot, ásványi olajokat, szilikont vagy szulfátokat.

A márka viselkedése is természetes – egyenesen, mellébeszélés nélkül gondolkoznak a világ dolgairól.

hatékonymelléknév

 • a kívánt eredmények előállítása
 • valós, nem pusztán potenciális vagy elméleti
 • felkészült és elérhető a cselekvésre

A NURSEM minden terméke működik.

Minden termék megalkotásakor és fejlesztésekor a márka folyamatos kutatásoknak és tesztelésnek veti alá a termékeket, ebbe a folyamatba minden alkalommal bevonja a nővérek dolgos kezeit. Minden termék, mielőtt piacra kerül a hiteles tesztelések és hatékonyság próbák sorát kell kiállnia.

A termékek klinikai biztonsági teszteken és dermatológiai vizsgálatokon vesznek részt, amelyeket független, hitelesített laboratóriumokban végeznek, Angliában, Manchesterben.

A márka alapítói és termékfejlesztők nagyon szigorúak magukkal, minden terméken keményen dolgoznak, a vásárlói elégedettséget szem előtt tartva.

gondoskodómelléknév

 • más jólétének biztosítására törekszik
 • nagylelkűség, figyelmesség és melegség kimutatása

A NURSEM azért létezik, mert ők tényleg törődnek a vásárlókkal.

Az első naptól kezdve, az ápolók és egészségügyi dolgozók közössége inspirálja őket, így képesek törődni és együtt érezni az emberekkel. A fókuszban az érzékeny bőr védelme áll, mindemelett nem engednek az állatkísérlet-mentes és környezetkímélő elveikből. Minden termékükkel szeretnék ezt az életérzést átadni a vásárlóknak.

A NURSEM amióta létezik ingyen kézkrémeket ad a helyi nővéreknek és szülésznőknek, a Nursem Promise program keretein belül.

A NURSEM Promise program

Az alapítástól kezdve a márka megálmodói Antonia és Jonny tudták, hogy tényleg szeretnének változást hozni az emberek életébe. Így minden termék eladása után ingyen 1 hónapra elegendő mennyiségű kézápolót adományoznak a nővéreknek és szülésznőknek.

Ez a NURSEM ígéret, amihez a kezdetektől fogva ragaszkodnak.

Eddig több ezer nővért és szülésznőt tudtak támogatni, a céljuk pedig az, hogy 2025-re minden támogatottjuknak ingyenes termékeket tudjanak biztosítani.

Mindennapi problémák egy nővér életében számokban:

 • 55 – ennyiszer mos átlagosan kezet egy dolgozó nővér, extrém károknak kitéve a bőr védőrétegét
 • 87% - ennyi hányada szenved a nővéreknek bőrbetegségektől a karrierje során, a rendszeres kézmosástól
 • 9 millió font – ennyit költenek a nővérek évente összesen a dermatitis kezelésére
 • 135.827 – nővérnek segített már a program

 


Akció Új

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

Legyél a barátunk

Szűrők

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.