Menü Kosár

HOLIFROG

A MÁRKÁRÓL

Holi = holisztikus

Frog = béka

De a HoliFrog több, mint egy név vagy egy történet – a Holifrog tudomány.

A békák bőre különösen vékony. Nagyon puha és áteresztő, szinte mindent elnyel a környezetéből. Ennek eredménye, hogy nem maradnak életben mérgező környezetben. A tudósok rendszeresen tanulmányozzák őket, ha a környezetünk szennyezettségi szintjét mérik.

Igaz, hogy a mi bőrünk vastagabb, mint a békáké, így maradhatunk életben a mai szennyezett környezetben – szabad gyökök, rossz minőségű levegő és a social média trollok között. De még a legvastagabb bőrnek is szüksége van a gondoskodásra!

Amikor az arcunkat mossuk, akkor a pórusaink kitágulnak és áteresztőbbek, mint a békáé. Ezen szakasza a bőrápolási rutinnak rendkívül fontos, a bőr egészsége és a szépségápolás többi lépése szempontjából. A márka bioaktív összetevőket használ, csupa pozitív eredményekkel – semmi káros, semmi irritáló összetevő!

Erre van szüksége a vastag és vékony bőrnek is!

ISMERD MEG AZ ALAPÍTÓKAT

Az arcok a márka mögött

EMILY PARR

kereskedelmi újságíró, arctisztítás specialista

Az arcbőrén már meglátszott a több éves fényvédő használat és az izzasztó 10 mérföldes futások. 10 év folyamatos vásárlás, tesztelés és arcmosás után már nem volt olyan termék, amit ne próbált volna. A barátaival és ismerőseivel folytatott beszélgetések után rájött, hogy nincsen egyedül ezzel a problémával.

Most a szépségipar egyik legelhanyagoltabb területére fókuszál: az arctisztítókra. Újítsd meg te is a kapcsolatodat a legrégibb fürdőszobai társaddal és engedd a bőrödnek, hogy minden funkcióját ellássa.

MAJEED HEMMAT

az öltönyök, a kereskedelem és a bőrápolás szerelmese

Karrierjét a divat és szépségápolási iparban kezdte, majd a divatos öltönyét egy komolyabb öltönyre cserélte, amikor vállalati banki területen kezdett el dolgozni.

Jól bánik a számokkal, de sokkal jobban a divattal, így dolgozott a Moschino igazgatójaként, és az Emanuel Ungaro márka kereskedelmi aligazgatójaként is.

10 éves tapasztalatát, tudását és élményeit ötvözte a márka elindításakor.

A TALÁLKOZÁS TÖRTÉNETE

Emily és Majeed egy közös ügyfél sajtóeseményén találkoztak. Az eseményen a beszélgetések és a Kombucha ivászat között összebarátkoztak.

2 év szoros együttműködés és a márkájuk világuralmának tervezgetése után úgy döntöttek, hogy egyesülnek és alkotnak valami egyedülállót. Felfedezték a kozmetikai piac arctisztítókben rejlő rését, így felvértezve a szépségiparban szerzett jó és rossz tapasztalatokkal, megalakult a HoliUnion és a Holifrog.

Elővigyázatosság és a 'Clean Beauty'

A 'clean beauty' piaca csúcsidőszakát éli, de viszonylag új szegmens, nem kristályosodott ki teljesen, hogy mi fér bele ebbe a kategóriába és milyen szabályok segítségével tudunk besorolni egy-egy terméket. Az ide sorolt termékekre ráhúzzák a 'természetes', 'nem mérgező', 'biztonságos' jelzőket, így jobban érezheted magad használatuk közben, de ezek valójában tisztázatlan és szabályozatlan jelszavak. Durva, de igaz!

Az, hogy egy összetevő természetes eredetű, az szuper, de hány ember alkotta összetevővel van ugyanígy?

Ezért a HoliWashes program azon alapul, hogy megvizsgálnak minden egyes összetevő hatékonyságát, biztonságát alátámasztó tudományos adatokat és a győzteseket kiválasztják közülük. Természetesen meg kell felelnie az általuk felállított kritériumoknak, hatásosnak kell lennie és támogatniuk kell a bőr egészségét. Semmilyen felesleges összetevőt és töltőanyagot nem engednek, így a cél: legyenek harmóniában a bőrünkkel!

Mindenekelőtt a holisztikus szemléletre törekednek. (A márkanév után nem meglepő, ugye?) Ez azt jelenti, hogy olyan összetevőket használnak, melyeket tudományosan teszteltek és bizonyítottak, megbízhatóak és nem merülnek fel kétségek. Nem csak a bőr egészségét, hanem a természetes védekező képességét is erősítik, de összességében az ember közérzetén szeretnének javítani. Ezért a kutatások és körültekintő összetevő választás tovább mutat a ’clean beauty’ keretein. Minden egyes formula egy jól átgondolt és felelősségteljes folyamat eredménye.

A fenntartható környezet, fenntartható márkákat eredményez

A Földünk minden csodálatos összetevőt megadott nekünk, amellyel a bőrünkről gondoskodni lehet. Mindezek mellett elképesztő élőlényekkel és tájakkal is megajándékozott minket. Oka van annak, hogy békák bőre egy természetes barométer, ha a környezet szennyezéséről van szó. A környezetvédelem mindig is kiemelkedő fontosságú volt a márka számára, ezért a bevétele bizonyos részét mindig a Land Trust Alliance szervezetnek adományozza, ami a földek felelősségteljes felhasználásában támogat közösségeket.

A szép bőr, egészséges szellemmel kezdődik

Ha holisztikusan és egészségesen étkezel, megfelelő mennyiségű vizet iszol, mindig gondolsz a fényvédelemre, korlátozod a social médiával töltött idődet – a bőröd rögtön másként fog viselkedni.

Ahogy a békák, a bőröd is egy nagyobb rendszer része, ami nagyon sok más elemmel van összefüggésben, így összességében kell gondoskodnunk a testünk egészségéről.

A bőr és a szellemünk kapcsolata nagyon szoros, mindegyik hatással van a másikra. Hatékony és átgondolt összetevőkkel vezetik a bőrünket az egészséges működésre, hogy minden egyes kis sejtből kihozzák a maximumot. A holisztikus szemlélet a hatékony arclemosókkal találkozik – egyszerűen és tisztán tartják a tested, az elméd és a fürdőszobád!

A csodás összetevők

Egy jó bőrápolási rutin kialakítása odafigyelést igényel, ez rajtad múlik! Amit a márka biztosít, az az antioxidánsokban, vitaminokban, gyengéd hámlasztókban, illatmentes növényi olajokban, bőrazonos összetevőkben gazdag formulák.

Hámlasztás: ezt 2 féle módon közelíthetjük meg, fizikai- és kémiai hámlasztás közül választhatunk. A fizikai hámlasztás magában foglalja az elhalt hámsejtek mechanikai eltávolítását. De ez nem azt jelenti, hogy ennek durvának kell lennie! A kémiai hámlasztás során savakat használnak, különböző töménységben, így könnyen testre szabható a bőröd igényeinek megfelelően.

Vitaminok: jó megenni és jó viselni is a bőrödön, az ABC szinte minden vitaminját megtalálod az arclemosókban. Olyan egyedi vitaminokat, mint az A, C, E, F, K és B-vitamin.

Illatmentes növényi olajok: a növények termelik a legerőteljesebb összetevőket, telis-tele zsírsavakkal, amino-savakkal, vitaminokkal, antioxidánsokkal és bőrpuhítókkal – minden olyan anyag, amire a bőrödnek szüksége van. Az illatanya, legyen hozzáadott vagy természetes előfordulhat bőrirritáció, ezért ezt kihagyták a formulából. Remélik nem bánjátok!

Antioxidánsok: Tudod, hogy miért barnul meg egy szelet alma, ha kint hagyod a konyhapulton egy ideig? Oxidálódik, amit a káros szabad gyökök okoznak. Az antioxidánsok pont ezek ellen harcolnak, és orvosolják a károkat. Pont ezért dúsították a formulát antioxidánsokkal, nehogy a bőrünk is úgy járjon, mint az almaszeletek.

Bőrazonos összetevők: ezek a csodás kis összetevők, mint a koleszterol, szkvalán és ceramidok, amelyk a bőrsejtek közötti kötőanyagokat utánozzák, a rugalmas és erős bőr érdekében. Nyilvánvaló, hogy a bőröd imádja őket!

Sejtek közti kommunikációs összetevők: mint a bőröd apró kis edzői, az utolsókig támogatják a bőrödet. Ezek a kis jelző anyagok, beavatkoznak a rossz sejtműködésbe és jobb teljesítményre ösztönzik őket.

állatkísérlet mentes | USA-ban készül | minden bőrtípusra használható | illatmentes | parabénmentes | tartósítószer-mentes 


Akció Új

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

Legyél a barátunk

Szűrők

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.