Menü Kosár

ERE PEREZ

"Mivel az élet rövid és gyönyörű, koncentráljunk a ténylegesen fontos dolgokra!
Egyszerűsítsd le az életedet, használd ki maximálisan az idődet, ünnepeld saját, egyedi szépségedet! És ne feledd, a nevetés a legjobb gyógyszer!" Ere Perez

Filozófiánk

  • Természetes bőrápolás & smink, amit egy tiszta, tudatos élethez alkottunk meg.
  • Erőteljes botanikai összetevőket használunk, melyek megváltoztatnak & táplálnak.
  • Segítenek, hogy megtaláld a legragyogóbb énedet.

Rólunk

Ere Pereznek célja egy saját holisztikus szépségápolási termékvonal megalkotása volt. Mexikóban nőtt fel, ahol a tradicionális orvoslás minden titkát kitanulta nagyapjától és édesanyjától, akik otthon készítettek szépségápoló szereket. Ere mindig is szenvedélyesen érdeklődött a természetes gyógyítás és szépségápolás iránt.

15 év elteltével, az Ere Perez központja Bondi Beachen, Sydneyben alakult ki, ahol Ere és családja kiélvezi a tengerparti élet minden napjait, és dolgozik együtt csodás csapatával, hogy egyedi, természetes, luxus minőségű, mégis elérhető termékeket alkossanak. A márkánál minden az egészséges, ragyogó bőrről szól.

Ere számára a természetes szépség azt jelenti, hogy éld az életed, alakíts ki minőségi kapcsolatot a földdel és tápláld a tested kívül-belül.

Értékek

állatkísérlet mentes

egyetlen termékünket sem teszteltünk állatokon. Minősített állatkísérlet mentességünket a PETA és a Choose Cruelty Free Australia szavatolja.

vegán

szinte az összes termékünk vegán, így nem használunk állati eredetű összetevőket, kivétel az almond szempillaspirál, amiben méhviaszt használunk.

GMO mentes

egyetlen összetevőnk sem származik genetikailag módosított forrásból.

globális megállapodás

az ENSZ világméretű megállapodásának aláírói vagyunk, miszerint elkötelezetten kiállunk az emberi jogok vállalati szintű fenntartása, a munkaerő- és környezetvédelem és korrupció ellenes intézkedések mellett.

károsanyag kibocsájtás mentes

The Carbon Reduction tanúsítvánnyal rendelkezünk, ami azt jelenti, hogy törekszünk az üvegházhatású gázok kibocsájtásának csökkentésére, a megújuló energiafelhasználást támogatjuk.


Akció Új

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

Legyél a barátunk

Szűrők

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.