Menü Kosár

ALMOST 1.618

A TERMÉSZET ALKOTÓELEMEINEK SZINERGIÁI

Az almost 1.618 brand a PHI Cosmetics magyar márka szárnyai alatt nevelkedett, így minden olyan háttértámogatást megkapott, ami a PHI Cosmetics-t ismertté tette. 

A szakmai csapat vezetője Szujó Nóra, élelmiszer- és biomérnök. Az ő kezében futnak össze a kutatás-fejlesztések, az anyagbeszerzés és gyártás menedzselési feladatok. 26 éves pimaszul fiatal kora ellenére profi és felelősségteljes módon vezényeli a szakmai csapatot, mely vegyészmérnök, biomérnök, fitoterapeuta, bőrgyógyász szakemberekből és külsős szakmai tanácsadókból áll. A termékfejlesztés különböző szakaszaiban ezen szakemberek bevonásával történik egy-egy formula felépítése, hogy az mind technológiailag, szakmailag és dermatológiailag professzionális legyen.

 

MINIMALISTA FORMULÁZÁS

Az almost 1.618 megalkotásánál az volt a cél, hogy egy natúr, káros anyagoktól mentes minimalista formulákból álló termékcsaládot hozzunk létre, melyben a fókuszt a hatóanyagokra helyeztük. Termékeinkben egytől egyig natúr emulgátort, natúr conform tartósítószereket, natúr humektánsokat, natúr zselésítő anyagokat használtunk. Ezek a termékeknél - noha mind natúr alapanyagokból épülnek fel - a fő szempont a kozmetikai hatóanyagok előtérbe helyezése volt, nem pedig a növényi összetevők hangsúlyozása. Olyan termékpalettát hoztunk létre, ahol mindenki könnyedén megtalálja az aktuális bőrállapotának legmegfelelőbb szérumot.

 


Akció Új

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

Legyél a barátunk

Szűrők

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.