Menü Kosár

 

Hírek

Tiszta, biztonságos otthon – takaríts a YOPE - pal!

2020.06.02.

A YOPE semmilyen téren nem szereti az unalmasat és megszokottat! A környezetbarát tisztítószerek megalkotásakor is az unalmas és kötelezőnek tűnő takarítást szerették volna felülírni. A vidám minták, frissítő, tartós illatok és a hatékony természetes összetevők a Te takarításra szánt szombat délutánodat is fel fogják dobni! A káros, maró, mesterséges vegyszerek miatt sem kell aggódnod, hiszen gondoltak a kezeid, kiskedvenceid és családod biztonságára is. Univerzális felhasználhatóságuk miatt, pedig kiürítheted a tisztítószeres szekrényed!

A környezetbarát formulákra és a biztonságos felhasználhatóságra az EU ECOLABEL minősítés vállal garanciát. Ez egy olyan hivatalos minősítés, amelyet azoknak termékeknek ítélnek oda, amik megfelelnek a magas minőségi és egészségügyi előírásoknak. Az összes ezzel minősített terméket úgy alkottak meg, hogy a termék egész életszakasza alatt biztonságos legyen a környezetre. Ez a követelményrendszer végig kiséri a termék megjelenését-, viselkedését-, hatását a különböző életciklusoknak megfelelően a gyártástól a hulladékfeldolgozásig. Jelentősen kevesebb káros hatással vannak a környezetre, és az egész Unió területén egységes szabályozás vonatkozik. Az ECOLABEL minősítést csak azok a termékek kapták meg, melyek legalább azt a hatékonyságot garantálják, mint a hagyományos termékek.

Mindemellett a YOPE tisztítószerek a VIVA! minősítést is elnyerték, ami azt jelenti, hogy a termék egyetlen összetevője sem állati eredetű, és egyetlen állat sem sérült a termék előállítás és feldolgozása során. Egyúttal azt is jelenti, hogy a terméket soha nem tesztelték állatokon.

Környezetbarát fürdőszobai tisztítószer

Ugye mindenki szeret a fürdőszobában ellazulni és kényelmesen érezni magát?! Na, pont azért alkottuk meg a YOPE Környezetbarát fürdőszobai tisztítószereit. Amilyen gyengédek a kezeidhez, olyan hatékonyak a szennyeződéseken. Használatuk biztonságos a környezet és az élővilág szempontjából is. Zöldségekből származó tisztító anyagokat és citromsavat tartalmaz, ami eltávolít minden szennyeződést, lerakódást, vízkövet és vízfoltot. A fürdőszobabán található minden felületen használható, legyen az kerámia, csempe, üveg, fuga vagy szaniterek.

Nem tartalmaz: SLS, SLES, PEG, szilikont, klór és optikai fehérítőket. 98 % természetes, minimálisan feldolgozott összetevőkkel.

Környezetbarát általános felülettisztító

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy egyetlen tisztítószerrel le tudsz takarítani minden felületet az otthonodban?! Általános felülettisztítónkat olyan természetes anyagokból alkottuk meg, amelyek csíkmentes, portalan felületeket biztosítanak. Használható porcelán, zománcozott, acél és műanyag felületeken. A ház bármely területén alkalmazható, legyen az a konyha, fürdőszoba, terasz vagy erkély.

Nem tartalmaz: klórt, optikai fehérítőket, SLES, SLS, PEG és parabéneket. 97% természetes és minimálisan feldolgozott összetevők.

Környezetbarát padlótisztítószer

A környezetbarát összetevőket tartalmazó YOPE Padlótisztító szerek, olyan természetes összetevőket tartalmaz, amelyek hatékonyan eltávolítanak minden szennyeződést, nem karcolják meg és csíkmentes felületet hagynak. Ideális terracotta, linóleim, márvány, parketta, asztal felületek, ablakok és ajtók tisztítására. Használata biztonságos, nem károsítja a környezetet, amit az ECOLABEL minősítés szavatol.

Nem tartalmaz: parabént, SLES, PEG, SLS, EDTA, fehérítőt, enzimeket, foszfátokat, oldószereket, méhviaszt és petrolkémiai anyagokat. 99% természetes és minimálisan feldolgozott összetevők.

Környezetbarát tükör- és üvegtisztító

Szeretnénk, ha az ablak tisztítás egy könnyű, minden napos feladat lenne és nem egy egész hétvégés elfoglaltság. Ezért alkottuk meg a YOPE Környezetbarát üveg- és tükörtisztítóját. A folyadék véd a por lerakódástól, nem hagy csíkokat és foltokat, a természetes tisztítók erejének köszönhetően. Használható minden üveg felületen, tükrökön, képkereteken, polcokon és asztal felületeken. Ez az egyetlen termékünk, amely illatmentes.

Nem tartalmaz: parabéneket, SLES, PEG, SLS, szilikont. 90% természetes és minimálisan feldolgozott összetevők.

Környezetbarát konyhai mosogatószer

Többé nem panaszkodunk a mosatlan edények miatt! Azt a kihívást állította a termékfejlesztő csapat maga elé, hogy a kezekre gyengéd, de a szennyeződésekhez kíméletlen mosogatószert alkossanak meg. Csak tudjál választani a 3 isteni illat közül! A koncentrált, PH-semleges gél formula a hatékony növényi kivonatokkal eltávolítja a legzsírosabb szennyeződéseket is.

Nem tartalmaz: parabéneket, SLES-t, PEG-et, SLS-t, szerves oldószereket, szintetikus színezékeket, petrolkémiai anyagokat, enzimeket, foszfátokat.  97% természetes, minimálisan feldolgozott összetevők.

Válts Te is környezettudatos és biztonságos otthonra! >>>

BLEISICZ RÉKA X NATURAL SKIN

BLEISICZ RÉKA X NATURAL SKIN

2020.07.02.

Ismerd meg te is Rékát! 2019-ben találkoztunk először Bleisicz Réka sminkessel, natúrkozmetikussal. A véletlen hozott össze minket vele, és ezek után még jobban hiszünk abban, hogy véletlenek márpedig nincsenek! Már az első találkozás során...

Ere Perez – a clean makeup ikonikus márkája

Ere Perez – a clean makeup ikonikus márkája

2020.06.30.

„Az élet amilyen gyönyörű, olyan rövid, így csak azokra a dolgokra fókuszáljunk, amik számítanak. Egyszerűsítsd le az életed, hozd ki a legtöbbet belőle, ünnepeld a szépséged és mindig emlékezz arra, hogy a nevetés a legjobb orvosság mindenre!” –...

A tiszta kezek új dimenziója

A tiszta kezek új dimenziója

2020.06.04.

A jelenlegi világunkban nincs olyan ember, akinek ne lenne minimum 2-3 kéztisztító terméke szerte a házban, autóban vagy a táskában. És sajnos nincs olyan ember sem, akinek ne sérült volna ezen termékek miatt a bőre. A termékekben található...


Kövess minket instagramon

@naturalskinhun

Legyél a barátunk

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.