Menü Kosár

 

Hírek

Szerelmeslevél a bőrödnek

2021.03.25.

Mindenkinek megvan a saját története a bőrével. A legjobban egy tini szerelemhez tudnám hasonlítani, hiszen vannak csodaszép napok-hetek, de vannak viharos „látni sem akarlak időszakok”. A legfontosabb, hogy ne essünk kétségbe, hiszen ez a probléma szó szerint mindenki érint!

A bőrünk a legnagyobb szervünk, minden reggel ő köszön vissza teljes pompájában a tükörben. Persze, hogy az a valaki, aki visszanéz a tükörben meghatározza minden percünket és nagyon nehéz nem foglalkozni vele, csak kevesen viseljük ezt aggódó gondolatok nélkül. Mindenki ismeri azt az érzés, amikor legszívesebben ki sem tennénk a lábunkat az otthon biztonságából és mindent, de tényleg mindent megteszünk, hogy elfedjük a bőrhibákat.

Egyeltalán nem javasoljuk, hogy ne foglalkozz vele, hiszen egy bőrprobléma mögött nagyon komoly és összetett gondok állhatnak! Igenis foglalkozzunk vele, de a saját egészségünk miatt és ne azért, hogy mit gondolnak rólunk!

A bőrgyógyász + kozmetikus + otthoni bőrápolás triásza a legtöbb esetben megoldást nyújt. Soha ne divatból válasszunk bőrápolókat, mert könnyen előfordulhat, hogy abszolút nem alkalmas a Te bőrtípusodra! A kevesebb, néha több mondás a bőrápolókra is igaz. Törekedjünk a tiszta, bőrazonos és hatékony összetevőkre, felesleges töltőanyagok nélkül!

A NaturalSKIN csapatában is mindenkinek megvan a maga bőrtörténete. Ráncok, pattanások, narancsbőr, ekcéma, pigmentfoltok, túlzott faggyútermelés, hegek; a bőrproblémák valódi tárháza! Igyekszünk mi is a legjobb formánkat hozni és nem engedi a kisebbségi érzéseknek! Akármennyire is utáljuk néha a bőrünket, azt soha nem felejtjük el, hogy ő soha nem utál minket. A bőrünk csak jelez, hogy valami nincsen rendben! 

A bőrünk körbe ölel minket, védelmez és alkalmazkodik minden élethelyzetünkhöz. A bőrünk egy bonyolult és sérülékeny rendszer, ami sohasem ugyanolyan, mindenkinél egyedi. Kölcsönösen kell gondoskodnunk, figyelnünk és vigyáznunk egymásra!

A bőrproblémák pedig annyira gyakoriak, hogy szinte átlagosak. Éppen ezért szeresd a bőröd minden hibájával együtt!

Ha segítségre van szükséged, keress minket bizalommal bármelyik elérhetőségünkön és közösen megtaláljuk a legjobb megoldást! >>> 

Lépj be zárt FACEBOOK csoportunkba, ha Te is a tiszta és zöld kozmetikumok rajongója vagy! Segítünk Neked tanácsokat adni, mire figyelj a beauty termékek vásárlása során, mit dobj ki a neszesszeredből, hogy a bőröd újra fel tudjon lélegezni! >>> #MYNATURALSKIN - ZÖLDÍTSD KI A BEAUTY CUCCAIDAT! 

HOLIFROG - Az arctisztítás tudománya

HOLIFROG - Az arctisztítás tudománya

2021.04.06.

A bőrápolás nem ott kezdődik és nem is ott ér véget, amikor végre rájössz, hogy milyen bőrtípusod van. A bőröd mindig is fenntartja azt a jogot, hogy tetszése szerint váltson típust, a Te és pénztárcád legnagyobb bánatára. Rengeteg minden...

Melyik INIKA szempillaspirált válasszam?
Hírek

Melyik INIKA szempillaspirált válasszam?

2021.03.29.

Abban mindannyian megegyezhetünk, hogy az INIKA szempillaspiráljaiban megvan az a bizonyos plusz, amiért évek óta mindig a kedvenceitek között szerepelnek. Nem hiába nyertek el azóta számos nemzetközi díjat és elismerést, ami megkülönbözteti őket...

Szerelmeslevél a bőrödnek

Szerelmeslevél a bőrödnek

2021.03.25.

Mindenkinek megvan a saját története a bőrével. A legjobban egy tini szerelemhez tudnám hasonlítani, hiszen vannak csodaszép napok-hetek, de vannak viharos „látni sem akarlak időszakok”. A legfontosabb, hogy ne essünk kétségbe, hiszen ez a...


Kövess minket instagramon

@naturalskinhun

Legyél a barátunk

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.