Menü Kosár

 

Hírek

OCEAN LOVE: 2019 legökotudatosabb karácsonyi kollekciója

2019.11.04.

A karácsony és a karácsonyi készülődés ma már nemcsak az ajándékokról, a tudatosságról is szól. Egyre többen választanak hasznos és praktikus meglepetéseket, amelyeknél az egyik fő szempont az, hogy környezetbarátak legyenek kívül-belül. Idén a Mádara ünnepi kollekciója 7 organikus kozmetikummal kápráztatja el a természetes bőrápolás rajongóit. Olvass tovább és tudd meg, mitől különleges az OCEAN LOVE!

2019: középpontban az óceánok védelme 

Napjainkban a közvéleményt a környezetszennyezés, az esőerdőket tizedelő erdőtüzek és az óceánok élővilágát fenyegető gigantikus mértékű szennyezettség foglalkoztatja leginkább. A Mádara 2019-ben az óceánok védelmét tűzte karácsonyi hajójának zászlajára. A téma fontosságára egy különleges, OCEAN LOVE fantázianévre hallgató kollekcióval hívja fel a figyelmet.

Miért OCEAN LOVE? 

A 7 ikonikus Mádara kozmetikumot felölelő kollekciónak a csomagolása az igazán figyelemfelkeltő. Természetesen nemcsak a Klāvs Loris által tervezett dizájnra gondolunk, hanem a felhasznált alapanyagokra.

Az OCEAN LOVE ünnepi Mádarák csomagolása egytől egyig VEGÁN, az ECOCERT és a COSMOS minősítő szervezetek által tanúsított, újrahasznosítható és ÓCEÁNBARÁT.

A csomagolóanyag előállításához óceáni hulladékot és növényi alapú anyagokat használnak fel, ezzel minimálisra csökkentve a termékek ökológiai lábnyomát.

Környezettudatosság és ünneplés 

Az ökotudatosság és a tökéletes karácsonyi ajándékok megférnek egymás mellett, hiszen ez a Mádara kollekció minden tudatos nő arcára mosolyt varázsol. És nemcsak akkor, amikor előkerül a csomag a karácsonyfa alól, hanem minden egyes nap, amikor bőrre kerülnek a csodálatos hatóanyagok.

Mivel kedveskedhetsz idén az ökotudatosság jegyében?

  • A Mádara „Best Seller” arctisztítóhabjával, ami északi cickafark kivonattal mélyen, de annál finomabban tisztítja a bőrt.
  • A tavalyi év üdvöskéjével, a DETOX szénszappannal, ami a problémás, zsíros, pattanásos bőr legjobb barátja lesz.
  • A szénszappan testvérével, a radírszappannal, ami csodálatosan távolítja el az elhalt hámsejteket, így tökéletesíti a teljes bőrfelszínt.
  • A legnépszerűbb hidratáló szappannal, ami lélegzetelállító jázmin illattal simogat.
  • A ragyogást és energiát adó organikus arcápolóolajjal, ami a téli bőrápolás nélkülözhetetlen SUPERSEED magolajkoktélja.
  • A többrétegű, intenzív kézkrémmel, ami alapvető eleme egy női táskának.

És végül, de nem utolsó sorban a titkos kedvencem, az OCEAN LOVE fenntartható bőrápolócsomag, amiben a nagykedvenc arctisztítóhab és a hideg ellen igazi fegyvernek számító DD krém kapott helyet.

Apropó, DD krém! Tudtad, igazi unikum a Mádarák között, hiszen a C-vitaminban ultragazdag balzsam táplál, védelmezi a bőrt a hideg ellen, segít a kicserepesedett ajkakon, a kiszáradt könyökrészen és a sarkakon is?

Idén Te is hasznos és ökotudatos ajándékot szeretnél a fa alá tenni? Válogass innen »

A tiszta kezek új dimenziója

A tiszta kezek új dimenziója

2020.06.04.

A jelenlegi világunkban nincs olyan ember, akinek ne lenne minimum 2-3 kéztisztító terméke szerte a házban, autóban vagy a táskában. És sajnos nincs olyan ember sem, akinek ne sérült volna ezen termékek miatt a bőre. A termékekben található...

Tiszta, biztonságos otthon – takaríts a YOPE - pal!

Tiszta, biztonságos otthon – takaríts a YOPE - pal!

2020.06.02.

A YOPE semmilyen téren nem szereti az unalmasat és megszokottat! A környezetbarát tisztítószerek megalkotásakor is az unalmas és kötelezőnek tűnő takarítást szerették volna felülírni. A vidám minták, frissítő, tartós illatok és a hatékony...

Pattanásológia

Pattanásológia

2020.05.26.

Talán az akné az egyik legrejtélyesebb bőrprobléma – annak ellenére, hogy rengeteg elmélet, teória, ok kering róla, de valójában nincsen hiteles bizonyíték arra, hogy az egyik embert súlyosan, a másikat pedig egyeltalán nem érinti. Az akné miatt a...


Kövess minket instagramon

@naturalskinhun

Legyél a barátunk

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.