Menü Kosár

 

Hírek

Melyik INIKA szempillaspirált válasszam?

2021.03.29.

Abban mindannyian megegyezhetünk, hogy az INIKA szempillaspiráljaiban megvan az a bizonyos plusz, amiért évek óta mindig a kedvenceitek között szerepelnek. Nem hiába nyertek el azóta számos nemzetközi díjat és elismerést, ami megkülönbözteti őket a piacon lévő társaiktól.

A szempillaspirálok formulája 100% természetes, így a legérzékenyebb szemen is biztonsággal használhatóak, hiszen egyetlen mesterségesen előállított összetevő sincsen benne, ami az esetleges irritációkat okozhatja. A formulák olyan összetevőket tartalmaznak, amik erősítik a pillák szerkezetét és támogatják a növekedésüket. 

A hosszú pillák szakértője

Az INIKA Long Lash Vegán szempillapirálja nem csak a márka legnépszerűbb és legtöbbet eladott spirálja, hanem a hosszú és látványos szempillák igazi mestere. A hagyományos kefe kialakításának köszönhetően éppen a megfelelő mennyiséget viszi fel és a hosszantartó formula egész nap gondoskodik a csábító tekintetről.

De, ami még ennél is fontosabb, hogy a csomó-mentes textúra gyengéd és tápláló összetevőinek köszönhetően biztosítja a pillák egészségét; a gyulladáscsökkentő liliomfa kivonat, a puhító és védelmező E-vitamin és a tartósságot biztosító karnauba viasz teszi alkalmassá az érzékeny szem számára is. 

A legszebb ívek 

Ha egy olyan károsanyag-mentes szempillaspirált keresel, ami megemeli, hosszabbítja és göndöríti a pillákat, akkor az INIKA Curvy Lash Vegán szempillaspirálját Neked alkották meg! A kefe különleges kialakításának köszönhetően a tövektől emeli meg és íveli a pillákat, a mély és erőteljes pigmentekkel dúsított formula pedig egész nap tart. Az eredmény; igazán göndör és ívelt pillák, amiket nagyszerűen lehet rebegtetni! 

A természetes formulában olyan tápláló összetevők vannak, mint a minősített organikus karnauba viasz és az E-vitamin. A formula a nap végéig tartani fog, akkor is ha aktív életmódot folytatsz! 

Az igazán drámai tekintet

Elérhető barna és mélyfekete színben is, a valódi baba pillákért felelős INIKA Bold Lash Vegán szempillaspirál. Vastagítja és drámaian megnöveli a szempillákat, olyan tekintetet biztosít, amit garantáltan nem felejtenek el. Az óriási kefe szétválasztja és minden oldalról megfesti a pillákat. 

Ha eddig azon gondolkoztál, hogy hogyan tudnál igazán látványos és vastag pillákat varázsolni magadnak, akkir ne keresgélj tovább! A formula könnyen rétegezhető, erősen pigmentált a jótékony hatásairól pedig itt is a minősített organikus liliomfa kivonat, E-vitamin és napraforgó olaj gondoskodik. 

Az első minősített organikus szempillaspirál

Az igazság az, hogy az INIKA The Mascara Organikus és Vegén szempillaspiráljával nem lehet hibázni! Mint a neve is sugallhatja, mindenkinek tökéletes választás! Hasonló a többi természetes INIKA szempillaspirálhoz, hogy csodásan hosszabbítja és íveli a pillákat és elérhető barna és mélyfekete színben is. De ennél még többet tud; a formulája világon az elsőként vörösáfonya víz alapú, ami egyidőben védelmezi és táplálja a pillákat. Mindemellett liliomfa kivonat, E-vitamin és napraforgó olaj fog az igéző tekintetről gondoskodni! 

A választék csodás és egyedülálló, minden szem- és szempillatípusra gondoltak a megalkotásukkor! Természetesen minden termék vegán és állatkísérlet-mentes, a csomagolás újrahasznosítható és a mély színeket természetes ásványi pigmentek biztosítják!

Lépj be zárt FACEBOOK csoportunkba, ha Te is a tiszta és zöld kozmetikumok rajongója vagy! Segítünk Neked tanácsokat adni, mire figyelj a beauty termékek vásárlása során, mit dobj ki a neszesszeredből, hogy a bőröd újra fel tudjon lélegezni! >>> #MYNATURALSKIN - ZÖLDÍTSD KI A BEAUTY CUCCAIDAT! 

HOLIFROG - Az arctisztítás tudománya

HOLIFROG - Az arctisztítás tudománya

2021.04.06.

A bőrápolás nem ott kezdődik és nem is ott ér véget, amikor végre rájössz, hogy milyen bőrtípusod van. A bőröd mindig is fenntartja azt a jogot, hogy tetszése szerint váltson típust, a Te és pénztárcád legnagyobb bánatára. Rengeteg minden...

Melyik INIKA szempillaspirált válasszam?
Hírek

Melyik INIKA szempillaspirált válasszam?

2021.03.29.

Abban mindannyian megegyezhetünk, hogy az INIKA szempillaspiráljaiban megvan az a bizonyos plusz, amiért évek óta mindig a kedvenceitek között szerepelnek. Nem hiába nyertek el azóta számos nemzetközi díjat és elismerést, ami megkülönbözteti őket...

Szerelmeslevél a bőrödnek

Szerelmeslevél a bőrödnek

2021.03.25.

Mindenkinek megvan a saját története a bőrével. A legjobban egy tini szerelemhez tudnám hasonlítani, hiszen vannak csodaszép napok-hetek, de vannak viharos „látni sem akarlak időszakok”. A legfontosabb, hogy ne essünk kétségbe, hiszen ez a...


Kövess minket instagramon

@naturalskinhun

Legyél a barátunk

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.