Menü Kosár

 

Hírek

Kipróbáltuk, sikerült: az egész napos frissesség biodezodorral

2019.07.05.

Az izzadás a test természetes folyamata, amit azért produkál, hogy a külső hőmérsékeltre vagy a fizikai aktivitásra reagálva visszaállítsa a test normális hőmérsékletét. Éppen ezért nem akadályozhatod meg testedet abban, hogy lehűtse magát, saját egészséged érdekében hagynod kell, hogy a dolgozzanak a verejtékmirigyek. De így hogyan maradhatsz egész nap friss és üde? Mutatom a megoldást, azaz a Salt of the Earth biodezodorokat!

Felejtsd el az izzadásgátlót! 

Az izzadásgátlók tulajdonképpen hátráltatják testedet abban, hogy végezze a dolgát, hiszen blokkolják a verejtékmirigyek működését. Ezzel a hónaljt és környékét egyszerűen kikapcsolják abból a „rendszerből”, ami segítene a testnek visszaállni a normál testhőmérsékletre. Gondolj csak bele, mi történne, ha minden verejtékmirigyedet blokkolnád, és nem tudnád elvezetni a felesleges hőt. Szörnyű lenne, sokan mégis nap mint nap megteszik ezt a hónaljukkal, a káros összetevőkről, az alkoholos hatóanyagokról és az alumíniumsókról nem is beszélve.

Csak a dezodor jöhet szóba!

Az izzadásgátlókkal szemben a deók hagyják, hogy a tested dolgozzon, csak a baktériumokat és a szagokat semlegesítik.

A tökéletes választás: Salt of the Earth 

Régóta kerestem azt a biodezodort, ami tökéletesen megállja a helyét az izzasztó napokon, a stresszes helyzetekben és sportolás közben is. A Salt of the Earth-szel egy olyan komplett termékcsaládot kaptam, ami ha kell illatokkal ad frissességet, ha kell illatanyagmentesen. Csupa természetes összetevőt használ, nem tartalmaz alumíniumsót, triklozánt és parabént sem.

Spray és deó formában is beszerezhető, természetesen környezetbarát, újrahasznosítható csomagolásban, hajtógázok felhasználása nélkül készül.

Végre új lehetőségek is vannak illatok terén, hiszen a hagyományokkal szakítva a Salt of the Earth borostyán&szantálfa, dinnye&uborka, levendula&vanília összeállításokkal kedveskedik. Ezek mellett természetesen elérhető a klasszikus kristálydeó, az illatanyagmentes változatok, és a férfiaknak szánt magnéziumolajos verzió is.

Sőt, a kínzó nyári lábszag ellen is védekezhetsz a természetes lábdezodorral.

Potassium Alum, azaz a közönséges timsó 

A Salt of the Earth az alumíniumsót közönséges timsóra cserélte, amit sokszor borotválkozáshoz is használnak. A természetes deókban azért állja meg a helyét, mert segíti a pórusok összehúzását, ezáltal egészséges mennyiségben csökkenti az izzadás mértékért, és fertőtlenít is.

Az EWG, azaz az Envirnmentel Working Group nonprofit szervezet végzett besorolás szerint 1,5 pontszámmal bír, azaz biztonságos összetevő.

Legyél Te is természetesen illatos »

INIKA GY.I.K. - Ti kérdeztétek!
Hírek

INIKA GY.I.K. - Ti kérdeztétek!

2019.09.18.

Rengeteg kérdés érkezik hozzánk, az INIKA termékeivel kapcsolatban. Természetesen minden kérdésre a legnagyobb örömmel válaszolunk, azonban érkeznek annyira szuper és másoknak is hasznos kérdések, hogy arra gondoltunk, megosztjuk őket Veletek.

Mossa VLIFT: feszesség és hidratáltság
Hírek

Mossa VLIFT: feszesség és hidratáltság

2019.09.17.

Az anti-aging bőrápolás számomra a ráncok megelőzéséről, a bőr egészségének és természetes szépségének megtartásáról szól. Éppen ezért mindig üdvözlöm az új, innovatív összetevőket, amelyek serkentik a bőr kollagéntermelését, ezzel segítve a...

Őszi sminktrend-előrejelzés
Hírek

Őszi sminktrend-előrejelzés

2019.08.27.

Szerintem nem csak én vagyok az egyetlen, aki izgatottan várja a hűvösebb évszak beköszöntét. Ilyenkor nemcsak a természet és a ruhatárunk cserélődik le, hanem a sminkelési szokásaink is megváltoznak. Már szívesebben viselünk több sminket, amire...


Kövess minket instagramon

@naturalskinhun

Legyél a barátunk

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.