Menü Kosár

 

Hírek

Alapozó színkódex

2019.05.28.

Sminkünk vásárlásakor az egyik legkritikusabb pont az alapozó színének kiválasztása. Ez még élőben is nehéz, pláne online vásárláskor. Ha egyszer sikerült megtalálnunk a saját színünk, utána már sokkal könnyebb dolgunk lesz a későbbiekben. Nem árt tisztában lennünk bőrünk tónusával és árnyalatával, így ehhez hoztam ma egy részletes segítséget. Induljunk el lépésről-lépésre a tökéletes alapozónk felé!

  • Milyen bőrtípusom is van?

Ez nem az alapozó színe, hanem az alapozó formulája miatt fontos. Ennek kiválasztása megelőzi az alapozó színét;

Ha a normál vagy száraz bőrtípushoz tartozol; a folyékony alapozókat javaslom. Hiszen ezek gyönyörűen egybeolvadnak a bőröddel, nem fog megtapadni minden kis szőrszálon vagy száraz folton. Ha egy mindennapi, könnyű alapozót keresel, mindenképpen az INIKA Organikus BB krémjét ajánlom, ami egy primer, alapozó és hidratáló kombinációja. Ha szereted a teljesebb fedést, és egy kicsit mattabb finish-re vágysz, akkor az INIKA Folyékony Organikus hialuronsavas alapozója lesz a legmegfelelőbb számodra.

Ha inkább a kombinált vagy olajos bőrtípushoz tartozol, a legjobb választás a por alapú, ásványi alapozók. Ezekkel ugyanúgy elérheted a tökéletes fedést, de nem képeznek egy plusz felesleges „folyékony” réteget az arcodon, ezzel még jobban felerősítve a faggyútermelést. Ugyanúgy mint a folyékony társaiknál, ha egy könnyed, selymes fedésre vágysz az INIKA Organikus Kompakt alapozója lesz a jó választás. Hosszan tart és speciális „lélegző” formulájának köszönhetően nem tömíti el a pórusaid. Ha tökéletes, teljes fedést szeretnél, akkor az INIKA Organikus Ásványi alapozóját javaslom. 100% természetes ásványokból készül, SPF 25-ös fényvédelemmel van ellátva, mindezek mellett pedig vízálló a formulája.

Ha ezek alapján sikerült kiválasztanod a bőrtípusodnak megfelelő alapozót, rátérhetünk a tökéletes szín megtalálására.

  • Milyen bőrtónusom is van?

Alapvetően 3 bőrtónust különböztetünk meg egymástól:

Y (yellow) = sárgás tónusú bőr, könnyen barnulsz le a napon, az ereid zöld színűnek tűnnek a bőröd alatt. Bőröd napfényben meleg árnyalatú, de ide tartoznak az „zöldes, olíva” bőrtónusúak is.

N (neutral) = semleges tónusú bőr, könnyen lepirulsz a napon, ereid kéknek, lilának tűnnek a bőröd alatt. Ide tartozhatnak világos, de sötét bőrűek is, a kaukázusi bőrtípusúak.

P (pink) = rózsaszín tónusú bőr, nagyon világos, világos bőrűek, akiknek a napfényben hideg árnyalatú a bőrük. Az erek színe lehet az első 2 típus kombinációja. Ide tartoznak az ázsiai bőrtípusok is.

Így már könnyedén el tudja mindenki dönteni, hogy melyik csoportba tartozik. Ezek a jelzések sokat fognak segíteni az alapozód kiválasztásánál, hiszen minden árnyalatot elláttak egy-egy ilyen kóddal. A betűk mellett szereplő számok pedig, egyértelműen minél nagyobbak, annál sötétebb az adott árnyalaton belül.

  • Melyik a tökéletes színem az INIKA alapozói közül?

Por állagú alapozók:

Grace (P1) – nagyon világos bőr, pinkes, természetes tónusokkal, ami szinte soha nem barnul le
Unity (N2) – világos bőr, rózsaszínes tónussal, ami ritkán lebarnul
Strength (N3) – világos bőr, aminek meleg, aranyos tónusai vannak
Nurture (Y4) – világos, középbarna bőr, sárgás tónusokkal, ami néha lebarnul
Patience (Y5) – középbarna bőr, meleg, sárgás tónusokkal, ami általában lebarnul
Trust (Y6) – középbarna, barna bőr, arany, sárgás tónusokkal, ami gyakran lebarnul
Freedom (N7) – barna, sötétbarna bőr, arany, „vöröses” tónusokkal, ami könnyen lebarnul
Inspiration (Y8) – barna, sötétbarna bőr, olívazöld tónusokkal, ami mindig lebarnul

Folyékony alapozók:

Porcelain (PL1) – nagyon világos bőr, rózsaszínes tónusokkal, ami soha nem barnul le
Cream (NL2) – világos bőr, természetes tónusokkal, ami ritkán barnul le
Nude (NL3) – világos, középbarna bőr, meleg tónusokkal, ami néha lebarnul
Beige (YL6) – középbarna bőr, sárgás tónusokkal, ami könnyen lebarnul
Honey (YL7) – középbarna, sötét bőr, meleg tónusokkal, ami könnyen lebarnul
Tan (PL8) – barna, sötét bőr, olívazöld tónusokkal, ami mindig lebarnul

Bízom benne, hogy mindenkinek sikerülni fog megtalálni azt az árnyalatot, ami láthatatlanul összeolvad a nyak bőrének színével. Alapozásnál ne felejtsétek el ezt a területet is lealapozni, a fültövetekkel együtt.

A legszuperebb dolog pedig az, hogy az INIKA alapozói átmenetet képeznek a sminkelés és bőrápolás között. Minden alapozó típus tele van bőrtápláló összetevőkkel, amelyek a smink viselése közben is védelmezik a bőröd.

Ha mégis hezitálnál az árnyalatnál, webshopunkban van lehetőség termékminta vásárlására is.

A tiszta kezek új dimenziója

A tiszta kezek új dimenziója

2020.06.04.

A jelenlegi világunkban nincs olyan ember, akinek ne lenne minimum 2-3 kéztisztító terméke szerte a házban, autóban vagy a táskában. És sajnos nincs olyan ember sem, akinek ne sérült volna ezen termékek miatt a bőre. A termékekben található...

Tiszta, biztonságos otthon – takaríts a YOPE - pal!

Tiszta, biztonságos otthon – takaríts a YOPE - pal!

2020.06.02.

A YOPE semmilyen téren nem szereti az unalmasat és megszokottat! A környezetbarát tisztítószerek megalkotásakor is az unalmas és kötelezőnek tűnő takarítást szerették volna felülírni. A vidám minták, frissítő, tartós illatok és a hatékony...

Pattanásológia

Pattanásológia

2020.05.26.

Talán az akné az egyik legrejtélyesebb bőrprobléma – annak ellenére, hogy rengeteg elmélet, teória, ok kering róla, de valójában nincsen hiteles bizonyíték arra, hogy az egyik embert súlyosan, a másikat pedig egyeltalán nem érinti. Az akné miatt a...


Kövess minket instagramon

@naturalskinhun

Legyél a barátunk

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.