Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A profi bőrápolás otthoni kellékei

 A profi bőrápolás otthoni kellékei

A bőr-és testápolás nagyon összetett dolog, nem áll meg a bőrtípusunk ismereténél és a természetes hatóanyagok használatánál. Ha nem megfelelő a technikánk, nem alkalmazkodunk az évszakhoz, nem gondoskodunk a bőrünk felfrissítéséről, az elhalt hámsejtek eltávolításáról, akkor a legdrágább kozmetikumok se fogják beváltani a hozzájuk fűzött reményeket.

A bőrápolás helyes lépéseiről és a megfelelő krémek kiválasztásáról már sokat írtunk a blogban, alaposan körbejártunk minden lépést. Ma megmutatjuk, hogy milyen eszközöket használhatsz a házi bőrápoláshoz!

A profi bőrápolás otthoni kellékei

Alapanyagok

Az organikus krémek használatában nem merül ki a bio bőrápolás, a törölközők, szivacsok, vatták és a különböző kefék anyaga is számít. A naturális alapanyagok nemcsak környezettudatosak, hanem maga a szivacs és a törlő is jótékony hatással van a bőrre. Ma már jó néhány közül választhatsz:

Sisal

A sisal szövet vagy pamut egy különleges kaktuszból, az Agave rostjaiból készül. A sisal szivacsok, korongok segítik a bőr hámlasztását és javítják a bőr tónusát, Mexikóból és Japánból is származhatnak.

Bambusz

Sokan nem tudják, de a bambusz a világ számos pontján megél és virágzik. De ami még fontosabb, hogy természetes gombaölő, nagyon lágy, kiváló a nedvszívó képessége, légáteresztő, utóbbinak köszönhetően gyorsan szárad.

Luffa

Egy érdekes tökféle, a luffatök szárított terméséből állítják elő a 100%-ban természetes luffa szivacsokat és bőrápolókat. Nagyon jó hámlasztó és bőrtisztító hírében állnak, egyszerre hatékonyak és gyengédek.

Mind a három alapanyag teljesen természetes, tartós és higiénikusan használható.

Természetes szivacsok

A mitesszerek legnagyobb ellenségei a luffa szivacsok, de a narancsbőrrel és a száraz, érdes bőrrel is felveszik a harcot. Jó választás arctisztításhoz és tusoláshoz, fürdéshez is. A luffa nagyon jól megfér a többi természetes növényi forrással is, így választhatsz bambusszal vagy sisallal kombinált luffát is.

Kefék a bőrápolás szolgálatában

A hát-és testkefék egyre népszerűbbek, hiszen frissítőleg hatnak az egész testre, eltávolítják az elhalt hámsejteket és segítségükkel a nehezen elérhető helyek is radírozhatók. Élénkítik a vérkeringést, így a cellulitis ellen is célzottan bevethetők.

Egyszemélyes masszázs

Egy hosszú és fárasztó nap után mindig jól esik egy masszázs, ami segít elfeledni a napi gondokat. Ha nincs kéznél senki vagy nincs időd szakemberhez fordulni, akkor egy masszázskefe fogja megoldani a problémádat.

Amellett, hogy kellemes masszázzsal örvendezheted meg magad, teszel a bőröd radírozásáért és a keringésed felpezsdítéséért is.

Spa élmény otthon is

Egy gumis bambusz hajpánttal, egy levendulás relaxációs párnával vagy egy bambusz mosakodó kendővel otthon is szépségszaloni hangulatot teremthetsz. A bőröd a legjobbat érdemli, add is meg neki.

Te milyen eszközöket használsz a bőrápolásdohoz?

Nézz körül a Natural Skin kellékei között »»»

 

 

Az oldal tetejére