Menü Kosár

 

Hírek

3 legnagyobb tévhit a természetes kozmetikumokról és az igazság

2015.11.10.

Vannak, akik kipróbáltak egyet, de nem vált be nekik. Vannak, akik esélyt sem adnak neki, mert túlárazottnak, esetleg egyenesen átverésnek gondolják. A természetes kozmetikumokat rengeteg tévhit lengi körül, mi most ezek közül hárommal számolunk le!

TÉVHIT 1: A természetes kozmetikumok mind luxuscikkek

Igazság: Gyakori gondolat az, hogy nem engedheti meg őket mindenki magának, mert túlzottan drágák. A kérdés mindig az, hogy mihez képest azok? Azokhoz a kozmetikumokhoz képest, amelyek tele van hosszú távon akár az egészséget is károsító anyagokkal? A természetes kozmetikumokra tekints befektetésként is. Ha évekig olyan termékeket használsz, amelyek ugyan olcsók, de csurig vannak szintetikus anyagokkal, akkor igazi spirálba kerülhetsz: azért fogsz újabb és újabb kozmetikumokat vásárolni, hogy az előző által okozott károkat hozd helyre és hidd el, az sem olcsó mulatság.

Jusson eszedbe ilyenkor a tartósságuk is. Mondok egy egyszerű példát: egy természetes ajakápolóval elég, ha naponta egyszer, esetleg kétszer kened át szádat, míg „hétköznapi” változatát használva szinte folyamatosan azt érzed, újra és újra használnod kell, hogy érezd a hatását.

TÉVHIT 2: Nem is annyira természetesek, ez csak reklámfogás

Igazság: Tény, hogy egyre növekvő tábora van a természetes kozmetikumok kedvelőinek, ezt pedig sokan kihasználják. Ha biztosra akarsz menni, hogy nem csalásról van szó, akkor nincs más dolgod, mint tanúsítvány keresni a választott terméken, ilyen például a francia Ecocert emblémája is. Az Ecocert egy nemzetközileg elismert tanúsító szervezet, a világon elsőként vezette be a natúr és organikus kozmetikumok minősítésére szolgáló szabványát, de akkor is megnyugodhatsz, ha USDA minősítéssel találkozol.

TÉVHIT 3: Nem olyan hatásosak, mint a „nem natúr” társaik

Igazság: Előfordulhat, hogy bizonyos termékek (így pl. egy sampon esetén) az első alkalom nem hozza meg a remélt hatást. Ez akkor történhet, ha korábban egyáltalán nem használtál natúr kozmetikumokat.

Ismered azt az érzést, amikor a városi levegő után egy szmogtól távoli, természetes közegben – például egy csodás erdőben– szinte fáj a tüdőd, ahogy magadba szippantod a tiszta, friss levegőt? Hasonló ez a helyzet is: adj magadnak némi időt, míg „visszaszoksz” a természetesre!

BLEISICZ RÉKA X NATURAL SKIN

BLEISICZ RÉKA X NATURAL SKIN

2020.07.02.

Ismerd meg te is Rékát! 2019-ben találkoztunk először Bleisicz Réka sminkessel, natúrkozmetikussal. A véletlen hozott össze minket vele, és ezek után még jobban hiszünk abban, hogy véletlenek márpedig nincsenek! Már az első találkozás során...

Ere Perez – a clean makeup ikonikus márkája

Ere Perez – a clean makeup ikonikus márkája

2020.06.30.

„Az élet amilyen gyönyörű, olyan rövid, így csak azokra a dolgokra fókuszáljunk, amik számítanak. Egyszerűsítsd le az életed, hozd ki a legtöbbet belőle, ünnepeld a szépséged és mindig emlékezz arra, hogy a nevetés a legjobb orvosság mindenre!” –...

A tiszta kezek új dimenziója

A tiszta kezek új dimenziója

2020.06.04.

A jelenlegi világunkban nincs olyan ember, akinek ne lenne minimum 2-3 kéztisztító terméke szerte a házban, autóban vagy a táskában. És sajnos nincs olyan ember sem, akinek ne sérült volna ezen termékek miatt a bőre. A termékekben található...


Kövess minket instagramon

@naturalskinhun

Legyél a barátunk

Szeretnél egy 500 Ft-os utalványt ajándékba?

500 Ft ajándéktualvány

Add meg a nevedet és az e-mail címedet és már küldjük is az utalványt!

Iratkozz fel most, és megajándékozunk egy 500 Ft értékű ajándékutalvánnyal, melyet bármely teljesárú termékünkre beválthatsz minimum 8.000,-Ft rendelés esetén a következő 3 napban! Más akcióval nem vonható össze!

© Naturalskin - Minden jog fenntartva!

Regisztráció

Már regisztráltál?

Bejelentkezés

Elfelejtetted a jelszavadat? Ide kattintva kérhetsz újat.

Elfelejtetted a jelszavadat?

Kérlek, add meg az email címedet, amivel regisztráltál, és elküldjük a további teendőket az új jelszó létrehozásához.