Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog


HELLO BEAUTY!

Tájékozódj első kézből az aktuális újdonságokról, a kozmetikumok fejlődéséről,

új irányairól és a legújabb 'clean & green' trendekről a Natural Skin blogból!


 

JOSH ROSEBROOK - A "SELF-MADE" SZÉPSÉGÁPOLÁSI GURU

JOSH ROSEBROOK - A "SELF-MADE" SZÉPSÉGÁPOLÁSI GURU

2021. 07. 19. 15:31:27
A márka alapítója már egészen fiatalon kezdett érdeklődni a szépségipar iránt, Josh-nál tényleg igaz, hogy erre született, hiszen mára a bőr- és hajápolási világ egyik legmeghatározóbb alakja. Ikonikus 'clean beauty' márka, amely szinte a semmiből nőtte ki magát, most pedig már nincsen olyan világméretű beauty webshop, ahol ne találkozhatnál Josh termékeivel. Minden terméket átjár a természet és az ember harmóniája, melyet szuper hatékony formulákban alkotnak meg. Büszkék vagyunk, hogy ez a márka is elérhető a kínálatunkban! 
ANTIPODES - TUDOMÁNY & INNOVÁCIÓ

ANTIPODES - TUDOMÁNY & INNOVÁCIÓ

2021. 07. 12. 13:57:27

Az Antipodes egy tudományos alapokon nyugvó ’Green Beauty’ kozmetikummárka, amely Új-Zélandról származik. Kozmetikumaival a még érintetlen új-zélandi természet erejét szeretné mindenkihez eljuttatni. A formulák ereje és különlegessége a szigetországban őshonos növényekben rejlik. Az Antipodes neve egyet jelent díjnyertes, minősített organikus, vegatarianus és vegán prémium kozmetikumokkal.

 A LEGVAGÁNYABB FÉNYVÉDŐ MÁRKA – Hello Seventy-one percent!

A LEGVAGÁNYABB FÉNYVÉDŐ MÁRKA – Hello Seventy-one percent!

2021. 07. 01. 14:18:43

Szörfösök által megálmodva, mindenkinek!

A Föld 70%-a víz. A testünk 70%-a víz. A márka bevételének 1%-át pedig a Visin du Monde nevű alapítványnak adományozza. Az alapértékeik között a pozitív energia, a pozitív és helyes cselekedtek szerepelnek. A fényvédő és bőrápoló termékvonalát úgy alkották meg, hogy a szörfös közösséget tartották szem előtt. Ők mindannyian szuper előrelátóak, kreatívok és mélységesen tisztelik a természetet.

HOLIFROG - Az arctisztítás tudománya

HOLIFROG - Az arctisztítás tudománya

2021. 06. 16. 14:25:00
A bőrápolás nem ott kezdődik és nem is ott ér véget, amikor végre rájössz, hogy milyen bőrtípusod van. A bőröd mindig is fenntartja azt a jogot, hogy tetszése szerint váltson típust, a Te és pénztárcád legnagyobb bánatára. Rengeteg minden befolyásolhatja; a kor, stressz, életesemények, évszakok, hormonális változások stb. néha alig bírunk lépést tartani vele. Tudjuk ez nem tisztességes, de a legjobb ha felvértezzük magunkat egy szuper bőrápolási stratégiával. A legjobb stratégia ebben az esetben pedig a helyzetünk megértésével kezdődik. 
Melyik INIKA szempillaspirált válasszam?

Melyik INIKA szempillaspirált válasszam?

2021. 06. 16. 14:20:00
Abban mindannyian megegyezhetünk, hogy az INIKA szempillaspiráljaiban megvan az a bizonyos plusz, amiért évek óta mindig a kedvenceitek között szerepelnek. Nem hiába nyertek el azóta számos nemzetközi díjat és elismerést, ami megkülönbözteti őket a piacon lévő társaiktól. 
Az oldal tetejére