Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FAACE - ARCÁPOLÁS A NEHÉZ NAPOKON

FAACE - ARCÁPOLÁS A NEHÉZ NAPOKON

Manapság mindenhol az egyenes beszédet és az egyszerű megoldásokat hangoztatják. De valahogy a bőrápolás mégis egyre csak bonyolultabb. Bőrtípusokra, életkorra, etnikai hovatartozásra ezernyi bőrápolási terméket találunk, valamint 10+ lépéses rutinokat. Ez nem csak bonyolult, de elképesztően költséges is. A FAACE márka szerint a bőr alapjaiban kell megérteni és ápolni, alkalmazkodva annak természetes változásaihoz. Hiszen az élet a bőrödnek is "bekavarhat"! 

" A bőröm borzalmas néz ki, de tudod ezek a nehéz napjaim!"

"Amilyen keményen teljesítek az edzőteremben, annyira ramatyul néz ki az arcbőröm!"

"Nem tudom mi lehet a bőrömmel, annyira száraz! Mondjuk az igaz, hogy alig alszom és extra stresszes az életem most."

Ismerősek ezek a mondatok? Ugye, Te is hallottad vagy átélted már őket? Fáradtság, a hormonális változások, időjárás, szorongás, testmozgás, túlzott bőrápolási rutinok, kevés alvás. Ezek mind-mind hatással vannak a bőröd állapotára. Ezeket a folyamatokat csak meg kell érteni, elfogadni és megfelelően kezelni, hiszen ezek természetesek és mindenki keresztül megy rajta. Ez rendben is van, de most következik az összetevő listák tanulmányozása, a sok-sok pénz elköltése vagy egy bőrgyógyász felkeresése! A FAACE leveszi a válladról ezeket a terhetek, hiszen mélyen a bőröd folyamatai mögé nézett és extra hatékony termékeket alkotott meg ezekre az élethelyzetekre.

A márka alapítója, aki egy elfoglalt anyuka, már 15 éve a szépségiparban dolgozott, mikor megfogalmazódott benne a gondolat, hogy olyan terméket szeretne, ami nem a ragyogásra vagy a bőrtónusra fókuszál, hanem a bőr alapvető állapotára. Nem volt ideje 5-6, de még 4 lépéses rutinra sem. A FAACE termékeket szuper egyszerű használni, helyetted dolgoznak! 

A termékek egyszerűek, mégis sokoldalúak és eredményorientáltak. Természetes hatóanyagokat használva megoldásokat és felülmúlhatatlan érzékszervi élményt nyújtanak, a FAACE minden bőrhelyzetre komplex és megfizethető választ ad. 

A mai világban egy márka sem engedheti meg magának, hogy ne törekedjen a fenntarthatóságra. Ez a FAACE márkánál sincsen másként! A formulák 100%-ban állatkísérlet-mentesek és vegánok, olyan ellátókat és összetevő forrásokat keresnek, amelyek etikusak, a kozmetikumok újrahasznosítható csomagolásban érkeznek, ugyanakkor 2021-re már 60%-ban újrahasznosított anyagokból, PCR (Post Consumer Recycled = fogyasztói felhasználás után újrahasznosított anyag) műanyagból készültek, ezáltal a márka vissza is ad a környezetének. 

Az alábbi vitatott összetevőket biztosan nem találod meg ebben a FAACE maszkban: glutén, alkohol, szintetikus alapanyagok, petrolkémiai anyagok, SLS, pálmaolaj, formaldehid, szintetikus illatanyagok, DEA/TEA/ftalátok, parabének, színezékek, karbamid mentes.

De mik is azok a nehéz napok?

Extra koszosnak vagy sminkesnek érzed a bőröd? >>> DIRTY géles arclemosó

A menstruáció kikészíti a bőröd? >>> PERIOD hidratáló arcmaszk 

Változó kori bőrproblémák? >>> MENOPAUSE nyugtató arckrém és maszk

Extra izzadt arcbőr edzés után? >>> SWEATY hűsítő ás mattító arcmaszk

Stressz és extra fáradtság? >>> TIRED C-vitaminos arcmaszk 

Próbáld ki most bevezető kedvezménnyel! >>>

(Az akció 2022.07.19-24-ig tart és a készlet erejéig!)

Az oldal tetejére