Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog


HELLO BEAUTY!

Tájékozódj első kézből az aktuális újdonságokról, a kozmetikumok fejlődéséről,

új irányairól és a legújabb 'clean & green' trendekről a Natural Skin blogból!


 

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK - BŐRÁPOLÁS

KARÁCSONYI AJÁNDÉKÖTLETEK - BŐRÁPOLÁS

2021. 12. 06. 13:47:06
Igen, tudjuk valakinek már minden egyes embernek megvan az ajándéka, de azért valljuk be nagyon sokan vagyunk akik még csak most kezdenek el gondolkozni a meglepetéseken. A választék néha zavarba ejtő, hiszen rengeteg bőrápoló termék közül választhatunk. De ez ne tántorítson el bennünket, hiszen ha valami megváltoztathatja az nő életét, az egy hatékony bőrápolási rutin. Olvass bővebben és inspirálódj a kedvenceink közül! 
KARÁCSONYI KÍVÁNSÁGLISTA: INIKA

KARÁCSONYI KÍVÁNSÁGLISTA: INIKA

2021. 11. 23. 14:04:28
Mindenki megérdemli azt, hogy karácsonykor valami olyannal lepjék meg, ami nem hétköznapi. Ilyenkor belefér az a csipetnyi luxus, amit lehet, hogy év közben nem engedünk meg magunknak. Ilyenkor fontos az, hogy ne csak a külső legyen csillogó, hanem a beltartalomnak is értéke legyen. Az INIKA az olyan 100% hiteles márka, amelyet bárkinek szívesen ajánlunk. Különleges, innovatív és trenddiktáló és ennél feljebb már nincsen! 
Karácsony az Evolve Beauty szerint

Karácsony az Evolve Beauty szerint

2021. 11. 18. 11:02:08

Béke, öröm, szeretet, ünnep! Az Evolve ezekkel a jelzőkkel képzelte el a 2021-es karácsonyát. Ilyenkor a legfontosabb az, hogy a választott ajándékoknak valóban legyen jelentése és értéke. Az Evolve maximalista hozzáállása és a fenntarthatóság iránti elkötelezettsége idén is meghozta a gyümölcsét, hiszen olyan szetteket alkottak meg, amiről még garantáltan nem hallottál!

INIKA Secret Garden: Több, mint a tökéletes ajándék

INIKA Secret Garden: Több, mint a tökéletes ajándék

2021. 11. 08. 11:29:09

A minden éves tradíciót megtartva az INIKA 2021-ben is csodálatos ünnepi kollekcióval lepte meg a vásárlókat. A gyönyörű csomagolások, amelyek az titkos kertbe vezetnek el minket 100% természetes, minősített vegán és állatkísérlet-mentes kozmetikumokat és smink termékeket tartalmaznak. Ha bárkit valami igazán különlegessel szeretnél meglepni, ne keresgélj tovább!

ADAPTOGÉNEK A BŐRÁPOLÁSBAN

ADAPTOGÉNEK A BŐRÁPOLÁSBAN

2021. 10. 20. 15:49:24
Még nem olyan divatos hatóanyagok a bőrápolásban, de semmiképpen sem elhanyagolhatók. Az adaptogének esetében is a régi az új divat elve érvényesül, hiszen ezeket a gyógynövényeket évszázadok óta használják a kínai orvoslásban. A YOPE arcápolási vonalában ezeket a szuper növényeket helyezték a formulák középpontjába.
Az oldal tetejére