Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog


HELLO BEAUTY!

Tájékozódj első kézből az aktuális újdonságokról, a kozmetikumok fejlődéséről,

új irányairól és a legújabb 'clean & green' trendekről a Natural Skin blogból!


 

A BOLDOG BŐR RITUÁLÉJA

A BOLDOG BŐR RITUÁLÉJA

2021. 09. 13. 13:36:06
Létezik olyan, hogy boldog bőr? Az Antipodes szerint igen! Ezzel a céllal alkotta meg legújabb szérumát, melyben a manapság egyik legdivatosabb összetevő, a C-vitamin a szupersztár. Számtalan csodás tulajdonságát más erőteljes összetevőkkel kombinálták és egy gyönyörű üvegcsébe zárták. A legramatyabb bőr is új életre kel majd, és ha a belsőd is rendben van, akkor együtt ragyoghattok majd! 
PATTANÁSOLÓGIA II.

PATTANÁSOLÓGIA II.

2021. 09. 06. 13:29:23
Miért pattanások, miért én? -  hangzik el ez több ezer ember szájából, amikor a tükörbe néznek. Az akné miatt a tinédzserek 95% - a, míg a felnőttek 15% - a szenved. Annak ellenére, hogy az akné egy maradandó és hosszan fennálló állapot, vannak olyan természetes hatóanyagok, amelyekkel nagyon eredményesen kezelhető. De első körben tisztázzuk, hogy mi is az az akné.
JOSH ROSEBROOK - A "SELF-MADE" SZÉPSÉGÁPOLÁSI GURU

JOSH ROSEBROOK - A "SELF-MADE" SZÉPSÉGÁPOLÁSI GURU

2021. 07. 19. 15:31:27
A márka alapítója már egészen fiatalon kezdett érdeklődni a szépségipar iránt, Josh-nál tényleg igaz, hogy erre született, hiszen mára a bőr- és hajápolási világ egyik legmeghatározóbb alakja. Ikonikus 'clean beauty' márka, amely szinte a semmiből nőtte ki magát, most pedig már nincsen olyan világméretű beauty webshop, ahol ne találkozhatnál Josh termékeivel. Minden terméket átjár a természet és az ember harmóniája, melyet szuper hatékony formulákban alkotnak meg. Büszkék vagyunk, hogy ez a márka is elérhető a kínálatunkban! 
ANTIPODES - TUDOMÁNY & INNOVÁCIÓ

ANTIPODES - TUDOMÁNY & INNOVÁCIÓ

2021. 07. 12. 13:57:27

Az Antipodes egy tudományos alapokon nyugvó ’Green Beauty’ kozmetikummárka, amely Új-Zélandról származik. Kozmetikumaival a még érintetlen új-zélandi természet erejét szeretné mindenkihez eljuttatni. A formulák ereje és különlegessége a szigetországban őshonos növényekben rejlik. Az Antipodes neve egyet jelent díjnyertes, minősített organikus, vegatarianus és vegán prémium kozmetikumokkal.

 A LEGVAGÁNYABB FÉNYVÉDŐ MÁRKA – Hello Seventy-one percent!

A LEGVAGÁNYABB FÉNYVÉDŐ MÁRKA – Hello Seventy-one percent!

2021. 07. 01. 14:18:43

Szörfösök által megálmodva, mindenkinek!

A Föld 70%-a víz. A testünk 70%-a víz. A márka bevételének 1%-át pedig a Visin du Monde nevű alapítványnak adományozza. Az alapértékeik között a pozitív energia, a pozitív és helyes cselekedtek szerepelnek. A fényvédő és bőrápoló termékvonalát úgy alkották meg, hogy a szörfös közösséget tartották szem előtt. Ők mindannyian szuper előrelátóak, kreatívok és mélységesen tisztelik a természetet.

Az oldal tetejére