Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog


HELLO BEAUTY!

Tájékozódj első kézből az aktuális újdonságokról, a kozmetikumok fejlődéséről,

új irányairól és a legújabb 'clean & green' trendekről a Natural Skin blogból!


 

AZ INIKA ÚJJÁSZÜLETÉSE

AZ INIKA ÚJJÁSZÜLETÉSE

2022. 05. 23. 13:02:57

Az INIKA márkát mind úgy ismertük meg, hogy a saját elvárásaik a márkával kapcsolatban a felhők fölé magasodnak. Folyamatosan azon dolgoztak, hogy a legkiemelkedőbb minőséget tudják nyújtani minden téren. Ennek a szellemében a márka egy teljes átalakuláson esett át, szinte mindent az alapoktól kezdtek. Az eredmény csodálatos és különleges lett, szerintünk magáért beszél!

5 TIPP A FÉNYVÉDELEMHEZ

5 TIPP A FÉNYVÉDELEMHEZ

2022. 05. 09. 15:08:37
Igen, manapság már mindenki tisztában van vele, hogy minden nap használjon fényvédelmet, ez a tudatos bőrápolás egyik legfontosabb alappillére. Azonban annyi információ áramlik felénk ebben a témában, hogy néha az alapvető dolgok elvesznek a sokaságban. Összeszedtünk 5 fontos tippet, amelyre érdemes odafigyelned a fényvédelemmel kapcsolatban! 
MIÉRT A SZILIKON A LEGOLCSÓBB MEGOLDÁS?

MIÉRT A SZILIKON A LEGOLCSÓBB MEGOLDÁS?

2022. 04. 29. 11:05:10

Miért az olcsó szilikon az alternatívája minden kiváló minőségű összetevőnek a hajápolási formuláknak? Szilikonok, szinte minden nap hallunk róluk. Ezeket a gumiszerű polimereket nagyon gyakran használják olyan hétköznapi tárgyakban, mint a ragasztók, elektronikai eszközök, játékok, szigetelés vagy például főzőedények. De bármennyire is elterjedtek, vajon valóban van helyük a hajápolási termékekben?

RETINOL TERMÉSZETESEN

RETINOL TERMÉSZETESEN

2022. 04. 21. 14:58:56

Napjaink csoda hatóanyaga, akitől akkor sem vehetnénk el a koronáját, ha akarnánk. Hiszen nincsen egyetlen ehhez hasonló aktív bőrápoló összetevő sem, legyen akár szintetikus, akár természetes! Hatásai között olyan csodás folyamatok szerepelnek mint, a kollagén stimulálás, sejtek megújítása, vonalak, ráncok és foltok csökkentése. 

 

AZ ÖREGEDÉS MUMUSA

AZ ÖREGEDÉS MUMUSA

2022. 04. 06. 15:43:36

Rengeteg innováció folyik a bőröregedés kutatásának területén. A bejegyzésben a legújabbakra összpontosítunk, elmagyarázzuk a legszínvonalasabb technológiák, amelyek nem csak a papíron mutatnak jól, hanem a gyakorlatban is.

Az oldal tetejére