Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ADAPTOGÉNEK A BŐRÁPOLÁSBAN

ADAPTOGÉNEK A BŐRÁPOLÁSBAN
Még nem olyan divatos hatóanyagok a bőrápolásban, de semmiképpen sem elhanyagolhatók. Az adaptogének esetében is a régi az új divat elve érvényesül, hiszen ezeket a gyógynövényeket évszázadok óta használják a kínai orvoslásban. A YOPE arcápolási vonalában ezeket a szuper növényeket helyezték a formulák középpontjába.

MIK IS AZ ADAPTOGÉNEK?

Adaptogén -> adaptáció, azaz maradéktalan alkalmazkodás. Ezeknek az intelligens gyógynövényeknek a szervezete a legszélsőségesebb körülményekhez alkalmazkodott. A hihetetlen nagy hőség, hideg szél vagy szárazság arra kényszerítik a növényeket, hogy fokozottan kell tápanyagokat termelniük. Használatukkal a szervezet felkészül a különféle stresszhatásokkal szembeni ellenállásra. A legújabb kutatások szerint nem csak akkor rendkívül hatékonyak, ha elfogyasztjuk őket, hanem a legnagyobb szervünk, a bőrünk is profitál belőlük. 

Erősíti a bőr természetes ellenálló képességét, csökkentik a gyulladásokat és segítik a gyorsabb sebgyógyulást. Olyan hatásokra készítik fel a bőrt, mint az oxidációs és UV agresszorok. Helyi alkalmazásuk normalizálja a bőr megjelenését, késlelteti az állapotbeli változásokat. 

Mennyire szuperül hangzik, igaz? A kutatások szerint 300-ból 1 növény rendelkezik ilyen tulajdonságokkal!

100% AKTÍV ÖSSZETEVŐK

A YOPE arcápolási termékvonala valami igazán új és különleges, mint maga a márka. Nem szeretik a szokványos dolgokat, mindig valami rendkívülit szeretnének alkotni. 

Adaptogének – véd az oxidatív stressz ellen

Az adaptogének olyan vadon élő növények, amelyek az evolúció évezredes fejlődése során alkalmazkodtak a rendkívül nehéz, ellenséges körülményekhez, a szárazsághoz, a fagyhoz és az UV-sugárzáshoz. Olyan anyagokat hoznak létre, amelyek megvédik a sejteket a káros hatásoktól, helyreállítják az egyensúlyt, megelőzik a károsodásokat és mélyen behatolnak a bőrbe.

A YOPE formulákban olyan adaptogének találhatók, mint a Csirimojó, Örménygyökér, Kínai kúszómagnólia, Vörösjuhar kéreg, Changa és Matcha. 

Bio-fermentációk - a bőr egyensúlyának helyreállítása

A bio-fermentációs folyamat során nyert összetevők természetes módon megnyitják a növényi hatóanyagokat, hozzáférhetőbbé teszik azokat a bőr számára, a molekulákat kisebb, emészthetőbb részekre bontva. 

Posztbiotikumok - erősítik a mikrobiomot - a bőr természetes védőpajzsát

A probiotikumok - jó baktériumok, amelyek közé például a Lactobacillus törzsek tartoznak - által termelt, a bőr számára jótékony anyagok. A kozmetikumokban használt posztbiotikumok természetes módon hatékony biológiai védőpajzsot hoznak létre, amely erősíti a bőr mikrobiomját, felgyorsítja a bőrhám megújulásának ütemét és megakadályozza annak kiszáradását.

NŐKTŐL NŐKNEK

Egy fantasztikus nőkből álló csapattal készítette a YOPE arcápolási termékeket – erőteljes, vadon élő növényekben gazdag, természetes kivonatokkal, amelyeket kíméletes módon dolgoztunk fel, hogy megőrizzék minden jótékony tulajdonságukat. Az egész világot átkutatták, hogy mi a legjobb a bőr számára.

Nem akarják megváltoztatni a bőrtípusod! Nem avatkoznak bele abba, amit a természet adott, mert az úgy nagyszerű, ahogyan van! A bőrödnek megvan a magához való esze – persze védhetjük, erősíthetjük a környezettel és stresszel szemben. Ők inkább támogatják az egyensúlyát, nyugtatják, hogy egészségesen regenerálódhasson.

Minden korú és bőrtípusú lánynak és nőnek, fiúnak és férfinak alkották meg a YOPE arcápolókat. Mindenki használhatja ezeket az arcápolókat. Az összetevők univerzálisak. Védelmezők és hidratálók, még az aktívak is, mint a savak: különböző hatásuk van a fiatal, problémás, olajos arcbőrön és az öregedő, száraz és ráncosodó arcon. Szabályozzák a faggyútermelést, serkentik az epidermisz megújulását így könnyítik az ápoló összetevők behatolását az arcbőrbe.

Próbáld ki a bőrápolási világ feltörekvő trendjét, a YOPE szuper különleges arcápolóival! >>>

Az oldal tetejére