Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A KULISSZÁK MÖGÖTT - PARFÜM EXTRAIT SZÜLETIK

A KULISSZÁK MÖGÖTT - PARFÜM EXTRAIT SZÜLETIK

Az Abel Odor új Parfüm Extrait termékcsaládja nagyon különleges, hiszen terápiás minőségű illóolajokban gazdag, és úgy tervezték, hogy a pulzuspontokra cseppentve egy pihentető illatrituáléval gazdagítsa a napot. Az alapítót, Frances Shoemacket kérdeztük, hogy megtudjuk, mi inspirálta őt egy terápiás parfümcsalád létrehozása, most jobban, mint valaha.

Először is, miért pont Parfum Extrait? Hogyan jött létre?

Az illatok hihetetlen hatással lehetnek érzelmi stabilitásunkra és közérzetünkre. Két évvel ezelőtt, amikor a Covid felforgatta a világunkat, világszerte nagyon sok vásárlónktól hallottuk, hogy a parfümhasználatuk teljesen megváltozott. Többé már nem arról szólt, hogy másoknak jó illatozzanak, hanem egy olyan napi rituálé része lett, amelynek középpontjában a wellness állt - azért fújták az Abel parfümjüket, hogy jól érezzék magukat, felfrissüljenek és felébresszék az érzékeiket. Ez elgondolkodtatott bennünket... hogyan nézne ki egy Abel termék, ha a wellness és a terápiás értékek vezetnének minket. Így született meg a parfüm extrait termékcsaládunk ötlete.

Mitől más az Abel Parfüm Extrait?
Az illatiparban az Extrait de parfum hagyományosan az erőteljes illat jegyében született. A mi változatunk ugyanúgy a terápiás hatásról szól, mint az illat erejéről. A természetes parfümök világában ez a fajta termék általában olaj alapú illat, amely nem tart sokáig a bőrön. Több mint egy évet töltöttünk kutatás-fejlesztéssel, hogy egy olyan olaj- és alkoholmentes formátumot hozzunk létre, amely hatásos (anélkül, hogy vitatott anyagokat tartalmazna), selymesen sima a felvitele, és egész nap kitart a bőrön.

Hogyan épül be a Parfum Extrait termékcsalád a mindennapjaidba?
Nagy élmény volt megismerni az egyes új illatokat és a hangulatomra gyakorolt hatásukat. A Golden Neroli (az egyensúly érdekében) az asztalomon van, és ott mindig megtalálom, amikor energiára vagy egy mély lélegzetre van szükségem. A White Vetiver (az energiáért) a hétvégi rituálém részévé vált, mielőtt elindulok jógázni, kávézni vagy sétálni. A Green Cedar (a vitalitásért) már hónapok óta a táskámban van, és mindenhová magammal viszem. Még a Pink Iris (a nyugalomért) is rájöttem, hogy este lefekvés előtt a pulzusom pontjaira kenem - ez a végső öngondoskodás.

Próbáld ki a clean parfüm világ kiemelkedő márkájának újdonságát! >>>

Az oldal tetejére