Menu
img_pinterest img_instagram img_twitter img_facebook img_en

Történetünk

Mindenünk a természetesség és a természetes bőrápolás. A  minőségi kozmetikumok iránti szenvedély hobbiként mindig is jelen volt az életünkben, folyamatosan olvastunk a témában, kerestük az újdonságokat és nyitott szemmel jártunk a világban.

Az évek során ebből az elkötelezettségből nőtte ki magát az az elhatározás, hogy létrehozzunk egy olyan márkanevet, amely már önmagában minőségi garanciát jelent a vásárlóink számára. Így született meg a NaturalSKIN.

A NaturalSKIN koncepció lényege, hogy megismertessük az embereket a természetes összetevőkből készült, kiváló minőségű kozmetikumokkal, és ráébresszük őket arra, hogy mennyire fontos a tiszta, vegyszerektől és szintetikus összetevőktől mentes kozmetikumok használata. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk kizárólagosan forgalmazott márkák ne csak ígérjék a minőséget, a bio összetevőket és a látványos eredményeket, hanem garantáltan, ellenőrizhetően is tartalmazzák az értékes alapanyagokat és valóban beváltsák a hozzájuk fűzött reményeket.

Az első márkák 2014 nyarán érkeztek meg hozzánk, először a DIZAO Organics bio dekorkozmetikumai, őket követte a Naobay, amely egy exkluzív, Spanyolországból származó natúr és organikus termékcsalád. Legújabb szerzeményünk és dédelgetett kincsünk a Lettországból származó, finom és érzéki MÁDARA, amely 2015 márciusától újra elérhető Magyarországon a NaturalSKIN jóvoltából.