Menu
img_pinterest img_instagram img_twitter img_facebook img_en

Küldetésünk

Nem elég, hogy megnézzük milyen étel kerül az asztalunkra, tudatosan válasszuk meg azt is, milyen kozmetikumokat teszünk a fürdőszobapolcunkra! 

Fontosnak tartjuk, hogy minél több emberben tudatosítsuk a természetes bőrápolás fontosságát, mert szeretnénk, ha egyre többen felismernék, hogy ez éppen akkora jelentőséggel bír, mint az egészséges táplálkozás. Sokszor talán bele sem gondolunk abba, hogy a kozmetikumokból származó ártalmas anyagok nemcsak bekerülnek a szervezetünkbe, de gyakran az értékes összetevők felszívódását is meggátolják, így épp a várttal ellenkező hatást váltanak ki. Ahogy az egészségtelen élelmiszereket, úgy az ártalmas kozmetikai összetevőket is kerülnünk kell, hogy ezzel megteremthessük a természetes szépség és a hosszantartó egészség alapjait. 

A NaturalSKIN küldetése, hogy nevünk a minőségi és tiszta kozmetikumok garanciája legyen. Garancia arra, hogy bármelyik általunk forgalmazott terméket viszed is haza az otthonodba, kivétel nélkül jó érzéssel tehesd a fürdőszobád polcára és biztonsággal használd ezeket minden nap.

A kozmetikumvásárlási szokások formálása mellett tudatosítani szeretnénk, hogy mindannyian felelősséggel tartozunk a természet és a jövő generációja iránt.