Menu
img_pinterest img_instagram img_twitter img_facebook img_en

Természetes bőrápolás 2018: ezekre lesz érdemes figyelned

2017.12.26.

Természetes bőrápolás 2018: ezekre lesz érdemes figyelned

Az év végi őrületben mindig a 2018-as újdonságokból merítek erőt, amelyek eltöltenek kíváncsisággal és izgalommal. Évről évre készítek egy előzetest, amiben összegyűjtöm a legizgalmasabb újdonságokat. Nézd meg, mit tartogat nekünk 2018 a természetes bőrápolás terén!

Organikus kozmetikumáradat egyenesen Lettországból 

A sort személyes kedvencemmel, a Mádara biokozmetikumaival kezdeném. A márka garantálja, hogy jövőre sem fogunk unatkozni.

Már rögtön év elején érdemes lesz figyelned, hiszen az organikus testápolók teljes felújításon esnek át, új, még intenzívebb hatóanyagok érkeznek a már megszokott Alakformáló olajba, a Hidratáló testápolóba, a Tápláló testápolóba és a Narancsbőr elleni krémbe is.

Ráadásul egy meglepetés termék is érkezik a testápolók közé, de ez maradjon még egy kicsit az én titkom.

Természetes maszkolás az érett bőrnek is 

Rajongok a specilális kozmetikumokért, ezért is várom lélegzet visszatartva az itthon is nagyon sikeres TIME MIRACLE ránctalanító kollekció arcmaszkját, ami még tökéletesebbé teszi majd az érett bőr ápolását.

Erős, fényes és egészséges hajkorona 2018-ban is 

A Mádára komplett hajápoló termékcsaláddal védelmezi a hajszálakat most is, de 2018-ban itt is köszönthetünk egy új terméket, ami segít majd abban, hogy hajunk még ragyogóbb és életerősebb legyen.

Ha szívesen kipróbálnád a Mádara samponokat és kondicionálókat, keresd a termékmintákat a natúrrészleggel ellátott Müller drogériákban.

Nyári védelem a Mádarától 

Hosszas keresés után találtam rá a Biosolis napozókra, amelyek tökéletes és biztonságos védelmet nyújtanak a napsugarak ellen a legfehérebb bőr számára is.

A Mádara 2018-ban két terméket is bemutat, amelyek közül én a 15 faktoros BB krémet várom a legjobban.

Vera titokzatos meglepetései 2018-ban 

Ennyit biztosan elárulhatok a jövő évemről, de még ezeken kívül is telis-tele vagyok tervekkel. Kedvezek a szépségnek, a nőiességnek, a harmóniának és a léleknek is.

Figyeld blogomat és Facebook oldalamat, kövess Instagramon, így biztos nem fogsz lemaradni 2018 must have organikus csodáiról.

Boldog új évet kívánok!


Még nem érkezett hozzászólás!
Legyél te az első!


Hozzászólás írása