Menu
img_pinterest img_instagram img_twitter img_facebook img_en

Mikor kezdődik az anti-aging bőrápolás?

2016.10.18.

Mikor kezdődik az anti-aging bőrápolás?

A hatékony anti-aging bőrápolás titka az időzítés, ugyanis ha megfelelő időben, a megfelelő hatóanyagokkal kezded el a ráncok megelőzését, akkor hosszú évekig megőrizheted bőröd fiatalságát. Mikor és hogyan kell elkezdeni, mi mindenre kell odafigyelned? Összegyűjtöttem a legfontosabb tudnivalókat, olvass tovább!

Mikor kezdődik az anti-aging bőrápolás?

Mit nevezünk anti-aging bőrápolásnak?

Sokan azt hiszik, hogy az anti-aging tippek csak a 40+-os korosztálynak szólnak, pedig a ránctalanító, bőrfiatalító bőrápolás a megelőzéssel kezdődik.

Az anti-aging bőrápolás magában foglalja a ráncok elkerülését, a bőr mélyhidratálását, a pigmentfoltok megelőzését és kezelését, az arc feszesítését és tónusának helyreállítását.

Mikor kell elkezdeni az anti-aging bőrápolást?

Az orvostudomány hivatalos állása szerint bőrünk öregedése 20 éves korunkban kezdődik el, ugyanis ettől az időponttól fogva szervezetünk évről évre kevesebb kollagént termel, ami fontos szerepet játszik bőrünk rugalmasságában.

Bár 20-25 évesen még nem jelennek meg ráncok az arcodon, talán még az apróbb jeleket sem veszed észre, de már ekkor el kell kezdeni az anti-aging bőrápolást és a felkészülést.

Miért kell időben elkezdeni az anti-aging praktikák alkalmazását?

Korábban már részletesen írtunk arról, hogy a bőröregedés-gátlás 20 éves kortól kezdődik. Talán elsőre túlzásnak hangzik, de amellett, hogy a bőrünk már nem termel elegendő mennyiségű kollagént, egy sor már tényező is elősegíti a ráncok elmélyülését.

A kevés alvás, a környezeti tényezők, a túlzásba vitt szolárium, a nem megfelelően hűtött/fűtött helyiségek, a kemikáliáktól, mesterséges összetevőktől hemzsegő alapozók és hidratálók pedig tovább rontják a helyzetet. 

Anti-aging bőrápolás - így kezdődik, így kell csinálni

Fontos, hogy a korosztályodnak és a bőrtípusodnak megfelelő krémeket, hatóanyagokat és termékcsaládokat válaszd.

Más kell a bőrnek 20 évesen, 25 évesen, 30 évesen és 40 felett!

20 évesen elég ha betartod a bőrtípusod által diktált szabályokat és nem nyomod el bőröd természetes folyamatait szintetikus tonikokkal, nem viszed túlzásba a szoláriumot és az alapozót. 

25 évesen már beléphet a körbe az arctisztítás, hidratálás és radírozás mellé a szemkörnyékápolás is, amit tökéletesen elvégezhetsz az itt leírtak alapján.

30 évesen már célszerű beépíteni a bőrápolásodba a bőröd aktiválását is, ami segíti a sejtjeidet abban, hogy minél gyorsabban megtudjanak újulni.

40 évesen alapul veheted ezt a bőrápolási útmutatót és beépítheted az arcápolásodba a száraz olajokat, amelyek szérumként egészítik ki bőröd hidratálását.

Ismerd meg a Natural Skin anti-aging kínálatát és építsd be a krémeket a saját bőrápolásodba is »


Még nem érkezett hozzászólás!
Legyél te az első!


Hozzászólás írása