Menu
img_pinterest img_instagram img_twitter img_facebook img_en

Mádara kozmetikák Magyarországon

2017.07.25.

Mádara kozmetikák Magyarországon

Ha tisztán ápolod a bőrödet otthon, bizonyára ugyanúgy tiszta és természetes hatóanyagokra vágysz a kozmetikusodnál is. Évekkel ezelőtt még kevés biokozmetika volt, de most is kutatni kell az organikus hatóanyagokat használó szalonok után. A sajátomba évek óta Mádara termékekkel dolgozom, 2017-re pedig már három Mádara kozmetikus is van rajtam kívül. Ez az írás róluk szól.

Mádara kozmetikák Magyarországon 

Az országban három referencia kozmetika található, amelyek elérhetőségeit itt találod. Elsőként a saját szalonomba, a BOMB Beauty anti-aging stúdió és kozmetikában vezettem be az újfajta kezeléseket. Azóta kolléganőmet, Pandúr Viktóriát is megfertőztem az organikus krémekkel és kezelésekkel.

A Mádara termékek hazai forgalmazójaként nem volt kérdés, hogy az életem minden területén megjelenik a márka, az otthonomban, a bőrápolásomban és az addigi munkámban is.

Azóta hivatalos Mádara tréner lettem, így tudásomat és tapasztalatomat kozmetikus társaimnak is átadhatom. Szerencsére már két kiváló szakemberrel is összehozott a sors.

Első állomás: Pécs 

Elsőként Pécsett alakult Mádara referencia szalonná az Elysium Szépségrendelő, amit Kászonyiné Sánta Andrea hívott életre.

Andreához a munkakapcsolaton kívül nagyon jó barátság is fűz, így nagyon gördülékeny a közös munka.

Az Elysium vendégei szinte azonnal beleszerettek a Mádara finom illatába és könnyed krémeibe. A visszajelzések dicsérik a habkönnyű textúrákat, a maradéktalan felszívódást és a rögtön látszódó hatást.

A kezelések és az otthoni bőrápolók kombinációja pár héten belül bőrképjavulást okoz.

Irány a főváros! 

Bánszki Dóra, a Dorni Kozmetika kozmetikusa az interneten talált rám és a Mádara kozmetikumokra.

Dóra belefásult a korábban használt krémekbe, olajokba, új, különleges, exkluzív és természetes irányt keresett szalonjának, ahol a vendégek igénye magasra tette a lécet.

Az első Mádara kezelések elmondása szerint új lendületet adtak neki és munkájának, mióta megismerte a Mádara „világot” sokkal több mondanivalója van a vendégek felé.

Jól ismert hatóanyagok otthon és a kozmetikában is 

Hiszem és vallom, hogy a bőrápolás csak akkor lehet tökéletes, ha az otthoni és a kozmetikai vonal teljesen összhangban van.

A Mádara termékeket használom jómagam is és dolgozom is velük, ezért bátran merem ajánlani kollégáimnak, hogy ne csak alkalmazzák a készítményeket, hanem ajánlják is azokat.

Ehhez persze rengeteg tapasztalat és erős szakmai felkészültség szükséges, de a vendégek arca így lesz egyre szebb és elégedettebb.

Fontosnak tartom, hogy minden arckezelést bőrvizsgálat előzzön meg, ez alapján állítható fel a használandó alapanyagok listája, és ez alapján lehet megalapozott otthoni bőrápolási tanácsokat adni.

A legnépszerűbb Mádara kezelések 

A Mádara kozmetikumok segítségével a kozmetikai kezelések teljes palettáját le lehet fedni, de természetesen van 1-2 kezelés, ami kiemelkedik a többi közül és a vendégek szívébe lopta magát. Ilyenek:

- a klasszikus Mádara tisztítókezelés,
- az intenzív ápolás 60 percben az azonnali szebb bőrért,
- az Ultra Facelift kezelés az érett, megereszkedett bőrre,
- az Express 30 perces kúrák
- és az SOS arckezelés dehidratált, érzékeny bőrre.

Első tapasztalatok 

A Mádara kozmetikusoktól nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam, vendégeik lelkesednek a finom, nem túlzó illatokért és a lágy textúrákért, amelyek nem hagynak ragacsos érzetet a bőrön és nem okoznak allergiás reakciókat.

A Mádara kozmetikákban nemcsak kezelésekre, hanem vásárlásra is van lehetőség, Pécsett és Szombathelyen a teljes palettából tudsz válogatni, Budapesten Dórinál pedig az összes arcápoló Mádarát megtalálod.

Hogyan lehet valakiből Mádara kozmetikus? 

Bárkiből vállhat Mádara kozmetikus, aki szakképzett, érdeklődik a natúr és organikus kozmetikumok iránt, nyitott az újdonságokra, az új technológiákra, a folyamatos tanulásra.

A kapcsolatfelvétel telefonon vagy személyesen történik, ahol mindent részletet végigveszünk azt illetően, hogy mi a menete a Mádara kezelések bevezetésének.

Ezt követően nálam Szombathelyen, vagy a saját szalonban tréninget tartok, ahol megosztom a titkos fogásokat is, valamint azonnal válaszolni tudok a felmerülő kérdésekre.

Szívesen dolgoznál az igényes, prémium minőségű Mádara kozmetikumokkal? Legyél te is Mádara kozmetikus »


Még nem érkezett hozzászólás!
Legyél te az első!


Hozzászólás írása